Tribuna
Problema transportului de persoane în nordul județului, rezolvată printr-o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară
Vasile ANTIPA
730 vizualizari
Problema transportului de persoane în nordul județului, rezolvată printr-o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară

Zilele trecute a avut loc în Mediaș o întâlnire în cadrul căreia s-au pus bazele înființării unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară, pentru realizarea unui serviciu de transport persoane între localităţile din nordul judeţului.

La întâlnire au participat edilii din localitățile din nordul județului, care au discutat despre posibilitatea înființării acestei asociații care să rezolve o mare problemă din această parte a județului.

Această nouă structură, din care vor face parte mai multe primării din partea de nord a județului, va încerca să rezolve problema transportului de persoane între localități, o problemă pe care nicio localitate nu o poate gestiona de una singură din cauza problemelor financiare şi a complexității problemelor specifice transportului de persoane, cum ar fi autorizațiile, licențele de transport persoane sau angajații. Iar participanții la întâlnire s-au declarat extrem de optimiști.

Astfel, dacă toate problemele vor fi rezolvate şi toate primăriile în cauză se vor ajunge la o înțelegere pentru rezolvarea acestei probleme urgente, asociaţia nou creată ar putea să își înceapă activitatea în aproximativ un an de zile.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia