Tribuna
PNL
Primim viză pentru Arabia Saudită
Primim viză pentru Arabia Saudită
© presidency.ro

Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a primit miercuri, pe ministrul de Stat pentru Afaceri Externe din Regatul Arabiei Saudite, Adel Bin Ahmed Al-Jubeir, cu ocazia vizitei pe care acesta o efectuează în România. Cu acest prilej, preşedintele a anunţat şi a salutat decizia autorităţilor saudite de a emite vize turistice pentru cetăţenii străini, inclusiv pentru cei români.

Tot cu acest prilej, Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat relaţiile bune existente între cele două ţări, în contextul în care, în acest an, se împlinesc 25 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice între România şi Regatul Arabiei Saudite. Preşedintele României a subliniat că există un potenţial important de consolidare a acestora, atât la nivel politic, cât şi economic.
Preşedintele Klaus Iohannis şi Ministrul de Stat pentru Afaceri Externe din Regatul Arabiei Saudite au evidenţiat necesitatea dezvoltării relaţiilor bilaterale atât în domeniul economic, cât şi în alte domenii de interes reciproc, precum infrastructură, agricultură, IT, energii regenerabile, turism, apărare şi securitate, transmite Preşedinţia României.

Ministrul de Stat pentru Afaceri Externe din Regatul Arabiei Saudite a transmis felicitări pentru realegerea Preşedintelui Klaus Iohannis în funcţia de Preşedinte al României şi a exprimat apreciere pentru poziţia ţării noastre în dosare importante de pe agenda internaţională, precum Procesul de Pace din Orientul Mijlociu, Siria, Yemen, subliniind similitudinea poziţiilor celor două state cu privire la aceste subiecte.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia