Tribuna
Primarul Mediașului, supărat pe unitățile care nu oferă spații de cazare pentru persoanele care intră în izolare
Vasile ANTIPA
537 vizualizari
Primarul Mediașului, supărat pe unitățile care nu oferă spații de cazare pentru persoanele care intră în izolare

Unele unități de cazare din municipiul Mediaș nu au răspuns apelului municipalității medieșene de a pune la dispoziție spații de cazare pentru persoanele care urmează să intre în izolare.

Dacă unele societăți au răspuns favorabil, altele au refuzat cu explicația că au intrat în renovare. Până în acest moment au fost identificate peste 50 de locuri de cazare unde să fie plasați în izolare medieșenii sosiți din alte țări.

Primarul Gheorghe Roman a reluat în cadrul unei conferințe de presă, apelul către aceștia să rămână în izolare la domiciliu, dar și către medieșeni să anunțe dacă știu persoane care nu respectă regulile impuse de autorități.

În același timp, primăria a apelat la unitățile de cazare din oraș și le-a solicitat punerea la dispoziție a unor spații de locuit pentru persoanele care au nevoie de cazare pe perioada izolării, a izolării instituționalizate sau a carantinei.

"Am apelat la toate unitățile de cazare de pe raza municipiului Mediaș și le-am solicitat conform HG 201 din 18 martie 2020 punerea la dispoziție a unor spații de locuit pentru persoanele care au nevoie de cazare pe perioada izolării, a izolării instituționalizate sau a carantinei.

Vreau să le mulțumesc celor care ne sprijină în acest demers. În același timp, constat cu tristețe că există societăți care preferă să renoveze și practic să ne întoarcă spatele, hotărând să nu sprijine comunitatea medieșeană în aceste clipe grele", a precizat primarul Gheorghe Roman.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia