Continental
Tribuna
Primarul Mediașului: Nu am informații ca cineva din oraș să fie diagnosticat pozitiv cu Coronavirus
Vasile ANTIPA
521 vizualizari
Primarul Mediașului: Nu am informații ca cineva din oraș să fie diagnosticat pozitiv cu Coronavirus

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, a spus în cadrul unei conferințe de presă că nu are informații potrivit cărora ar exista vreun medieșean infectat cu noul Coronavirus.

Edilul orașului a mai făcut un apel către medieșeni să repsecte măsurile de izolare și să stea în casă. De asemenea, Gheorghe Roman a mai adăugat în aceeași conferință de presă că zeci de medieșeni au fost sancționați de Poliția Locală pentru că nu au respectat recomandările și au ieșit în oraș fără actele necesare. În același timp, Roman a spus că până în acest moment, patru hoteluri din Mediaș și-au exprimit disponibilitatea de a primi persoane în carantină.

Până astăzi nu am informații ca cineva de la Mediaș să fie confirmat pozitiv cu Coronavirus. Vreau să transmit în acest sens un mesaj clar tuturor medieșenilor că informațiile de acest gen sunt transmise în mod oficial doar de către reprezentanții Ministerului Sănătății. Tot ce citiți din surse neoficiale sunt simple speculații menite să creeze haos și panică.

În urma adreselor pe care le-am făcut către unitățile de cazare din Mediaș, până în acest moment și-au arătat disponibilitatea de a primi persoane aflate în carantină patru unități hoteliere din Mediaș. Le mulțumesc încă o dată, pe această cale, pentru modul în care au decis să susțină comunitatea medieșeană în această perioadă extrem de grea.

Sunt informat de către Poliția Locală că până în acest moment pe raza Municipiului Mediaș s-au dat zeci de amenzi, în principal celor care s-au deplasat în afara domiciliului fără acte doveditoare. O situație exactă a acestor amenzi o are și o poate face cunoscută doar un reprezentant al Poliției municipale. Menționez și faptul că sumele provenite din aceste amenzi ajung la bugetul de stat și nu la bugetul local”, a spus Gheorghe Roman.

comentarii
2 comentarii

Bine, bine, dom' primar, da cate persone ati testat?
Nu credeti ca prin afirmatia dvs. introduceti un FALS sentiment de siguranta?
dacu
10.04.2020 08:46
Sunt Lisa Bass. Sunt fericit să-mi împărtășesc mărturia. Sotul meu si cu mine avem o multime de probleme traind impreuna, el nu mi-a acordat niciodata atentia sau ma face fericit, deoarece s-a indragostit de o alta femeie in afara casatoriei noastre. Am încercat tot posibilul să mă asigur că soțul meu părăsește această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el despre asta, cu atât mă face să mă simt trist și nefericit, căsătoria mea a început să ducă la divorț, deoarece nu îmi mai acordă atenție. Îl iubesc atât de mult, mi-am pierdut integritatea, tot proiectul meu s-a oprit, am fost bolnav de 2 luni. Am vrut să-l uit, dar îl iubesc și totuși vreau să-l pierd, ne-am căsătorit de 5 ani și el este tot ce aș putea numi un adevărat cel mai bun prieten și cel mai bun în toate, omul care se ocupă perfect de problemele mele, bărbatul care sacrificii pentru fericirea mea. L-am vrut înapoi în viața mea. Eram atât de confuz. Prietenii mei mi-au spus să cumpăr cărți despre relații, așa că am intrat online pentru cărțile de relații, în timp ce am dat peste o casetă de vrăji numită „DR AYOOLA”. Am citit despre el, recenzii și mărturii, așa că l-am contactat imediat, i-am explicat problemele mele. În aceeași zi, El mi-a aruncat o vrajă și m-a asigurat de 48 de ore că soțul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore soțul meu a venit să bată la ușa mea și a cerut iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea a revenit din nou, nu aș înceta să vorbesc despre el. Contactați-l astăzi dacă aveți nevoie de ajutorul său prin: e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp: +31684065675. și el are și site-ul


Site-ul https://drayoolasolutionhome.com/


veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere
Lisa Bass
12.04.2020 04:22
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia