Tribuna
PNL
Primarul Mediaşului: Mă nelinişteşte orice discuţie despre mutarea Romgaz sau Transgaz
Vasile ANTIPA
1810 vizualizari

Primarul Mediaşului se arată destul de îngrijorat de soarta celor două societăţi de gaz din Mediaş. După trecerea Transgaz din subordinea Ministerului Finanţelor la Secretariatul General al Guvernului, Teodor Neamţu spune că este foarte atent la orice mişcare legată de cele două societăţi. Edilul şef al Mediaşului spune că orice discuţie despre mutarea celor două societăţi îl nelinişteşte. "Am auzit de trecerea Transgaz de la Ministerul Finanţelor la Secretariatul General al Guvernului. Poate fi o măsură bună sau rea, nuştiu încă. Este cert însă că orice discuţie despre mutare nu poate să îmi dea un sentiment de linişte vis-a-vis de cele două societăţi de gaz din Mediaş. Sunt foarte atent la orice mişcare pentru că dacă ar dispărea cele două societăţi de gaz ca şi sediu social ar fi o pierdere foarte mare pentru Mediaş, pentru oraş şi bugetul local. Romgaz şi Transgaz, prin diferitele taxe şi impozite plătite, asigură peste 20% din bugetul local al oraşului", a spus primarului Mediaşului, Teodor Neamţu.
La finele săptămânii trecute, Companiile Transelectrica şi Transgaz au fost trecute de Guvern, prin ordonanţă de urgenţă, de la Ministerul Finanţelor la Secretariatul General al Guvernului, argumentul fiind că transferul este necesar pentru realizarea cablului submarin cu Turcia şi conexiunilor energetice cu Moldova.
comentarii
1 comentarii

Sunt minciuni .Si voi Medesenii stati si asteptati ce ???? Cind va fi tirziu ???cereti in scris lui Ponta ca nu dispar societatiile din Medias.
cititor
19.02.2014 11:51
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica