Tribuna
Primarul Mediașului i-a primit pe sportivii participanți la Jocurile Internaționale ale Copiilor
Vasile ANTIPA
594 vizualizari
Primarul Mediașului i-a primit pe sportivii participanți la Jocurile Internaționale ale Copiilor

O medalie de aur și alte clasări omorante. Este bilanțul participării sportivilor din Mediaș la Jocurile Internaționale ale Copiilor, care s-au desfășurat în Rusia, la Ufa. Iar sportivii și antrenorii au fost primiți de către edilul șef al Mediașului, Gheorghe Roman, la sediul Primăriei, pentru a-i felicita pentru rezultatele obținute.

În același timp, primarul municipiului de pe Târnava Mare i-a asigurat pe sportivi și antrenori de susținerea și sprijinul administrației locale și la competițiile viitoare. Sportivii medieșeni care au reprezentat municipiul Mediaș și au făcut parte din singura delegație românească în Rusia s-au întors acasă cu rezultate deosebite. 

Atleta Iulia Mărginean a câștigat medalia de aur în proba de 800 de metri, iar atleta Alexandra Hudea a terminat cursa pe locul șapte. Echipa de baschet a Mediașului a terminat pe locul nouă din 20 de echipe participante, iar la aruncarea greutății Alexandru Baciu a încheiat concursul pe locul șase. În proba de 1.500 de metri, sportivul Alexandru Oroian a participat în finala B și a încheiat cursa pe locul  șase.  

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia