Tribuna
Primăria Sibiu caută în continuare recenzori de teren pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor

Primăria Sibiu caută în continuare să angajeze recenzori de teren care, în perioada 16 mai – 17 iulie, să colecteze date despre locuitorii Sibiului şi despre locuinţele pe care aceştia le deţin, prin interviuri faţă în faţă cu cetăţenii care nu s-au autorecenzat online în perioada 15 martie – 15 mai. 

Căutăm în continuare persoane care doresc să se implice în acest Recensământ. Plata pentru această muncă va fi direct proporţională cu numărul de formulare pe care un recenzor va reuşi să le completeze, legislaţia precizând că pentru fiecare chestionar de recenzare a persoanei recenzorul va primi 7 lei, iar pentru fiecare chestionar pentru recenzarea locuinţei, acesta va fi plătit cu 3,5 lei. 

Reamintim condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei interesaţi: 
Să aibă minim 18 ani împliniţi la data selecţiei
Să fi absolvit cel puţin studiile medii (diplomă absolvent liceu)
Să nu aibă cazier judiciar
Să ştie să utilizeze o tabletă
Să aibă abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată, să fie cordial, plăcut, metodic şi riguros
Să dispună de un telefon mobil pe care să-l utilizeze pentru comunicare


Modul de înscriere:

Persoanele interesate trebuie să completeze cererea şi chestionarul, care pot fi descărcate aici https://www.sibiu.ro/new/pdf/Model_cerere_si_chestionar_personal_recensamant.pdf . Apoi fie le vor semna olograf şi le vor scana, fie le vor semna digital şi le vor transmite pe adresa de email: pms@sibiu.ro. De asemenea, documentele se pot depune fizic, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu str. S. Brukenthal nr. 2 - Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni.


Autorecenzaţi-vă online până în 15 mai! 

Reamintim sibienilor că mai au timp până în 15 mai inclusiv să se autorecenzeze online pe site-ul https://www.recensamantromania.ro/ După această dată, în perioada 16 mai – 17 iulie vor trebui să primească acasă vizita unui recenzor. Dacă aveţi nevoie de ajutor în completarea online a chestionarului, vă reamintim că până în 15 mai sunt deschise centrele de autorecenzare asistată în următoarele locaţii, în program de la 8.00 la 20.00: în sediile Primăriei Sibiu din Piaţa Mare şi de pe bulevardul Victoriei, în sediul Direcţiei Fiscale de pe str. Turismului, la Cantina Municipiului Sibiu de pe Calea Guşteriţei, în clădirea administrativă de la Cimitirul Municipal, la sediul SC Apă Canal de pe str. Eschile şi în clădirea administrativă a Pieţei Cibin. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA