Continental
Tribuna
Primăria Mediaș a stabilit principalele lucrări la străzile din municipiu
Vasile ANTIPA
555 vizualizari
Primăria Mediaș a stabilit principalele lucrări la străzile din municipiu

Primarul Mediașului, Gheorghe Roman s-a întâlnit cu directorul firmei care se ocupă de întreținerea și reparațiile străzilor din oraș, fiind stabilite prioritățile anului 2020. Pentru început se va interveni cu plombe acolo unde se impune, după care se va trece la așternerea covoarelor asfaltice.

Vor fi finalizate începute anul trecut, respectiv pe străzile Feleac, Școlii, Sticlei, Bathory sau Fagului, după care se vor stabili noi zone din municipiu unde va fi modernizată infrastructura rutieră. Dacă vremea va permite, lucrările de așternere a covoarelor asfaltice vor demara luna viitoare.

"M-am întâlnit cu domnul director pentru a stabili împreună lucrările pe care urmează să le deruleze pe parcursul anului 2020. Consider că este absolut necesar să ducem la bun sfârșit ceea ce am început anul trecut și aici mă refer la covoarele asfaltice în cartierul Gura Câmpului, mai exact pe strada Feleac, pe străzile Școlii, Sticlei, Bathory, Fagului și cu siguranță, după ce aceste lucrări se vor finaliza vom stabili împreună și alte programe de întreținere a drumurilor.

Pot să vă spun că sunt mulțumit de modul în care colaborăm cu firma Geiger și îmi doresc ca și la sfârșitul acestui an să putem afirma același lucru", a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

Pentru acest an au fost alocate sume consistente pentru intervențiile la străzile din Mediaș. Astfel, pe o suprafață de 25.100 de metri pătrați vor fi turnate covoare asfaltice, vor fi montate borduri, căminele vor fi ridicate la cotă, iar trotuarele vor fi reabilitate cu asfalt.

Valoarea acestor lucrări este estimată la 2,4 milioane de lei. 1,5 milioane de lei reprezintă valoarea plombelor asfaltice și a suprafeței parcărilor grilă, urmând să se intervină cu plombe asfaltice pe 3.500 de metri pătrați, iar în ceea ce privește suprafața parcărilor grilă, aceasta este de 4.750 de metri pătrați.

Aproape 4,5 milioane de lei vor fi investiți pentru afaltări, plombări sau reparațiile unor trotuare de pe raza municipiului.

"Vreau să mulțumesc Primăriei Mediaș pentru colaborarea pe care am avut-o anul trecut. Am discutat tot timpul deschis și nu am avut nicio problemă atunci când s-au ivit anumite neconformități sau mici probleme, tot timpul primăria a fost deschisă și am găsit o cale de rezolvare.

Vrem să începem cât mai repede, sperăm că vremea ne va permite. Vom începe cu lucrări pregătitoare, după aceea vom intra imediat, așa cum vrea și primăria, pe lucrările de plombare, acolo unde sunt gropi, iar în maxim o lună foarte probabil vom începe partea de covoare asfaltice.

Și eu sunt sigur că vom avea o colaborare bună și anul acesta și contractele acestea vor fi încheiate cu succes", a precizat Ovidiu Simen, directorul regional Transilvania al Geiger.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia