Tribuna
Primăria Mediaș a preluat clădirea fostului Cerc Militar
Vasile ANTIPA
800 vizualizari
Primăria Mediaș a preluat clădirea fostului Cerc Militar

După 3 ani de zile de discuții între responsabilii municipalității medieșene și cei ai Ministerului Apărării, Guvernul a decis să treacă în proprietatea municipiului clădirea fostului Cerc Militar din Mediaș.

Imobilul se prezintă însă într-o stare deplorabilă, imobilul având nevoie de ample lucrări de consolidare și reabilitare. Pentru derularea respectivelor lucrări, reprezentanții Primăriei Mediaș nu exclud accesarea de fonduri europene. Edilul șef al orașului spun că în perioada următoare va avea discuții cu reprezentanții Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din oraș, unitate care are mare nevoie de spații și care se află chiar lângă fostul Cerc Militar.

În același timp, vor fi purtate discuții și cu medieșenii care locuiesc în cartierul După Zid, care vor fi consultați cu privire la destinația care urmează să fie dată imobilului.

“Încă din primul an de mandat, mai exact din anul 2016, am făcut demersuri pe lângă Ministerul Apărării Naționale pentru ca acest imobil să intre în proprietatea municipiului Mediaș.

Astăzi pot să vă spun că acest lucru s-a realizat, motiv pentru care le mulțumesc colegilor mei din din primărie, de la Direcția Patrimoniu, care au muncit pentru ca noi să putem să putem să intrăm în posesia acestui imobil care din păcate, după cum se poate observa, este într-o stare avansată de degradare.

În același timp le mulțumesc celor care ocupă funcții importante în cadrul Ministerului Apărării pentru că au fost de acord să promoveze o Hotărâre de Guvern astfel ca noi să putem să ne gândim astăzi la ce destinație urmează să dăm acestui imobil.

Pot să vă spun că voi avea discuții în perioada următoare cu conducerea Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” și în același timp mi-am propus o întâlnire cu oamenii care locuiesc în cartierul După Zid pentru că împreună cu dânșii putem să luăm cea mai bună decizie”, a spus Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia