Tribuna
Primăria din Copșa Mică pregătește Banca de Alimente pentru copșenii care se întorc de peste hotare
Vasile ANTIPA
1246 vizualizari
Primăria din Copșa Mică pregătește Banca de Alimente pentru copșenii care se întorc de peste hotare

Pentru a veni în sprijinul copșenilor plecați în străinătate și care se întorc în această peioadă în oraș, conducerea Primăriei din Copșa Mică a decis înființarea unei Bănci de Alimente.

În cadrul respectivei Bănci de Alimente, copșenii pot dona alimente, de preferat conserve, pentru copșenii care se întorc acasă din străinătate. În același timp, primăria face apel către copșeni să se alăture acestei inițiative ca voluntari pentru a sprijini persoanele aflate în izolare la domiciliile lor. Voluntarii ar urma să sprijine persoanele izolate la plata facturilor sau cumpărături.

"Această criză se va întinde pe o lungă perioadă de timp, pentru a trece peste ea este nevoie de un efort comun. Până în prezent administrația a reușit să gestioneze problemele apărute. Dar în ideea că se vor întoarce în oraș mulți cetățeni plecați peste hotare este binevenit orice ajutor. Primăria înființează de astăzi o bancă de alimente, unde se pot dona produse alimentare.

De preferat conserve, acestea fiind mai ușor de depozitat, distribuit și consumat. De asemenea e nevoie de voluntari pentru a îi ajuta pe cei aflați în auto-izolare, cu plata facturilor și cumpărături. Tot la primărie se deschide o listă pentru acești voluntari. Persoană de contact este Ildiko Tăpălagă, iar numărul de telefon unic este 0269.840.120", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Copșa Mică.


comentarii
1 comentarii

Nu are nici Banca Mondială de Alimente demâncare pentru turiștii făra număr fără număr care vin acas la Copșa mică, vai de primaru
Sp?riosu
20.03.2020 12:45
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA