Tribuna
Primăria Avrig încearcă să scape de „rablele” din parcul auto propriu
Dan FRÂNCU
497 vizualizari
Primăria Avrig încearcă să scape de „rablele” din parcul auto propriu

Vechea autospecială de intervenție aflată în folosința pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Avrig – Primăria orașului Avrig, va fi scoasă din funcțiune, casată și valorificată, iar suma obținută va constitui venit la bugetul local al orașului.

Această autospecială de pompieri a SVSU Avrig se află într-o stare tehnică extrem de degradată, este imposibil de menținut într-o condiție potrivită pentru a face față misiunilor specifice și nu mai prezintă siguranță la exploatare și circulația pe drumurile publice.

Mașina a fost fabricată în anul 1973 și în 2004 a fost donată pompierilor civili avrigeni de Comitetul de Înfrățire din Plerin sur Mer (oraș din Bretania – Franța ce a fost înfrățit cu Avrigul), ca rezultat al unor demersuri întreprinse de Asociația „Prietenii Avrigului”.

Conform unei hotărâri adoptate recent de Consiliul Local al orașului Avrig, autospeciala de intervenție va fi scoasă din funcțiune, casată și valorificată, prin licitație publică. Valoarea de inventar a mașinii, proprietate privată a orașului Avrig, este de 36.648 lei și este amortizată integral. Dacă procedura de licitație nu se va încheia cu valorificarea bunului, acesta va fi predat către un centru de reciclare, sumele obținute urmând a fi virate în bugetul local al orașului.

Recent, Primăria orașului Avrig a achiziționat pentru SVSU Avrig o autospecială de intervenție fabricată în anul 1999.

În cadrul discuțiilor purtate la proiectul de hotărâre referitor la scoaterea din funcțiune, casarea și valorificarea acestui bun, primarul Avrigului, Adrian Dumitru David a precizat că această inițiativă va fi urmată de două proiecte similare, prin care se dorește parcurgerea unor etape similare pentru alte autovehicule vechi și nefolosite, aflate momentan în parcul auto al instituției.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA