Tribuna
PNL
Primăria Avrig a început pregătirile pentru „Nunta de aur”. Cuplurile aniversate vor fi premiate pentru cele cinci decenii de căsătorie
Primăria Avrig a început pregătirile pentru „Nunta de aur”. Cuplurile aniversate vor fi premiate pentru cele cinci decenii de căsătorie

Au început pregătirile pentru „Nunta de aur”, eveniment organizat periodic de Primăria oraşului Avrig, în cadrul căruia sunt sărbătorite cuplurile din oraş care aniversează 50 de ani de căsnicie. Ediţia din acest an a festivităţii se va desfăşura în 1 octombrie, când, pe întreg mapamondul, e sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. 
Primăria oraşului Avrig a anunţat zilele trecute organizarea evenimentului "Nunta de aur", dedicat familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, festivitatea urmând a fi găzduită de Sala Pavilion a Casei de Cultură a oraşului Avrig. Tot prin anunţul de promovare a evenimentului, autoritatea executivă a administraţiei publice locale din Avrig anunţă că toate cuplurile aniversate vor primi un premiu în valoare de 500 lei şi o diplomă.
Pentru a putea participa la evenimentul pregătit de Primăria Avrig, cuplurile trebuie să fi împlinit 50 de ani de la oficierea căsătoriei la data depunerii cererii, ambii soţi să fie în viaţă şi să aibă domiciliul în unitatea administrativ – teritorială Avrig. Cererea de participare trebuie depusă la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei oraşului Avrig, până la data de 15 septembrie 2024, însoţită de copii după actele de identitate ale soţilor şi certificatul de căsătorie.
Ediţia anterioară a „Nunţii de aur” a fost organizată în anul 2022.
D.F.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica