Tribuna
Prima zăpadă, primele fracturi

Primul weekend cu zăpadă a dat mari bătăi de cap medicilor din Unitatea de Primiri Urgenţe şi celor din Secţia Clinică Ortopedie - Traumatologie. Peste 20 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au căzut pe gheaţă. Majoritatea persoanelor care au ajuns în spital sunt femei, care au avut fracturi la mâini, picioare, dar şi fraturi de bazin. „Din cauza condiţiilor meteorologice, în acest weekend, la Unitatea Primiri Urgenţe a spitalului s-au prezentat 23 de pacienţi, cu vârste cuprinse între 32-94 de ani, majoritatea femei, cu fracturi la nivelul membrelor superioare, inferioare şi bazinului. Pacienţii au primit îngrijiri medicale, iar opt dintre aceştia au necesitat internare în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie”, a spus Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.
Medicii recomandă sibienilor, în special celor în vârstă, ca în aceste zile să evite pe cât posibil ieşirile din casă, să folosească încălţăminte adecvată şi să fie însoţiţi.
Recuperarea unui pacient care a suferit o fractură poate dura între 6 săptămâni şi 3 luni.comentarii
2 comentarii

Tineretul munceste cite 10-12 ore pe zi iar saracii bunici sau parinti trebuie sa aduca cele necesare traiului zilnic Nu cred ca se plimba fara rost mai ales femeile.
Bunicuta
13.12.2010 10:17
Azi am fost la Spital cu o alta problema,si sincer la ortopedie erau pe putin 40 de persoane toti de o varsta respectabila cred ca are dreptate "Bunicuta"
corina sibiu
13.12.2010 14:00
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia