Tribuna
Prima şedinţă în sediu nou
Vasile ANTIPA
1163 vizualizari
Prima şedinţă în sediu nou

Moment festiv luni după-amiază la Axente Sever. La aproximativ 3 luni de la finalizarea lucrărilor, consilierii locali din comună au participat la prima şedinţă a legislativului local în noul sediu al primăriei din localitate. Şi cum un asemenea moment trebuia marcat aşa cum se cuvine, la şedinţă au participat prefectul Constantin Trihenea şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Constantin Şovăială. „Este un sediu european, un sediu de primărie pe care localitatea îl merită. Cel puţin prin numele pe care îl poartă localitatea, în acest moment atât Primăria, cât şi Consiliul Local au o carte de vizită. Dar nu numai acesta este principalul atu al localităţii Axente Sever, eu am văzut că au aici în Consiliul Local, cât şi în executivul Primăriei, o structură de oameni hotărâţi, oameni nu numai potriviţi ca varstă, dar şi instruiţi şi văd că sunt aplicaţi pe probleme serioase”, ne-a declarat prefectul Constantin Trihenea.
La fel de mulţumit s-a declarat la finalul şedinţei şi edilul şef din Axente Sever, Marius Grecu. „Am reuşit în sfârşit să avem o şedinţă aşa cum îşi doreşte orice primar care a rezolvat problemele stringente ale comunităţii. Mă bucur mult că domnul prefect, alături de domnul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean ne-au onorat cu prezenţa şi mai ales, ne-au promis că ne vor sprijini în demersurile pe care vrem să le facem pentru comunitatea noastră”, a spus Grecu.
Lucrările la noul sediu al primăriei din Axente Sever au durat aproximativ 9 luni de zile, inaugurarea oficială desfăşurându-se anul acesta în data de 21 mai. Valoarea totală a investiţiei a fost de aproximativ 550.000 de lei.
comentarii
1 comentarii

sper sa se faca mai multe lucruri frumoase cum a facut dl primar in acest an.bafta marius
internet
26.08.2009 00:39
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA