Tribuna
Premii pentru octogenari și cuplurile de aur din Mediaș
Vasile ANTIPA
779 vizualizari
Premii pentru octogenari și cuplurile de aur din Mediaș

Municipalitatea medieșeană va premia și pe parcursul acestui an persoanele din Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou care vor împlini 80 de ani de viață în 2019 sau cuplurile care vor aniversa 50 de ani de căsătorie.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mediaș aferentă lunii martie s-au aflat proiectele de hotărâre privind aprobarea listei persoanelor care au împlinit sau vor împlini 80 de ani de viață în perioada 1 ianuarie-30 iunie 2019, respectiv a cuplurilor care vor aniversa 50 de ani de căsătorie pe parcursul anului 2019.

Este vorba despre 184 de vârstnici care au împlinit deja sau urmează să aniverseze 80 de ani și 106 cupluri care vor celebra în cursul acestui an "nunta de aur". Octogenarii vor fi premiați înaintea Sărbătorilor Pascale, iar pentru cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie va fi organizată o ceremonie în luna mai.

Fiecare octogenar se va alege cu un premiu financiar în valoare de 400 de lei, iar 600 de lei vor fi acordați pentru fiecare cuplu de aur premiat. Pe lângă premiile în bani, vârstnicii au primit și Diplome de Excelență.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia