Tribuna
Premieră: prima licitaţie de bovine Angus din România
Ana Maria MĂTUŞOIU
1881 vizualizari
Premieră: prima licitaţie de bovine Angus din România
Târgul Internaţional pentru Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie aduce, în premieră în România, prima licitaţe de bovine de carne Angus. Evenimentul este organizat de Agraria şi va avea loc la Jucu, în Parcul Industrial Tetarom III din judeţul Cluj, în perioada 6-9 aprilie.

Târgul se deschide oficial joi, 6 aprilie, la ora 12. Vineri, 7 aprilie, vor avea loc parada bovinelor în ring, premierea celui mai frumos taur şi a celei mai frumoase viţele, plus demonstraţii practice necesare într-o fermă Angus.
Premieră pentru zootehnia din România
Sâmbătă va avea loc prima licitaţie de bovine de carne Angus, o premieră pentru zootehnia din România. Licitaţia face parte dintr-o serie, de evenimente dedicate dezvoltării unei afaceri cu bovine de carne Angus. „Licitaţia reprezintă evenimentul principal din această serie fiind elementul de noutate şi interes al fermierilor români”, au spus organizatorii. Licitaţia se deschide la ora 11:30 şi se încheie două ore mai târziu. De altfel, organizatorii vor veni în întâmpinarea iubitorilor de carne de vită cu un show măcelăresc şi un altul culinar cu preparate Angus, oferit de un renumit bucătar din România.
Târgul se încheie duminică, 9 aprilie, cu o nouă prezentare a animalelor de rasă. În cadrul târgului vor avea loc şi demonstraţii cu maşini agricole. De asemenea, cei prezenţi vor putea participa la o tombolă cu premii, unde vor avea şansa să câştige un tăuraş din rasa Bălţata Românească şi un tractor.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
serviciul public

Q House

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA