Tribuna
Premieră. Festivalul George Enescu aduce la Sibiu 5 recitaluri excepţionale! Primul set de bilete a fost pus în vânzare
Rareș BIŢU
7550 vizualizari
Premieră. Festivalul George Enescu aduce la Sibiu 5 recitaluri excepţionale! Primul set de bilete a fost pus în vânzare

Staruri ale muzicii clasice internaţionale vor susţine la Sibiu recitaluri pe care iubitorii genului nu au voie să le rateze. Sibienii au ocazia de a se întâlni, în premieră, cu artişti de talie mondială precum  violonistul Maxim Vengerov, pianistul Vag Papian, contratenorul Philippe Jaroussky, soprana Celine Scheen, ansamblul Arpeggiata, cvartetul Diotima, dar şi cu laureaţii de anul trecut ai Concursului Enescu – pianista  Victoria Vassilenko şi violonistul Erzhan Kulibaev.

  • „Pentru prima data, ca o reverenţă  pentru ceea ce reprezintă Sibiul din punct de vedere cultural şi artistic, Festivalul George Enescu propune sibienilor această întâlnire cu muzica clasică internaţională de certă valoare, în cadrul unor recitaluri unice, în perioada 10-22 septembrie”, spun organizatorii.

După ce vor concerta la Atheneul Român în cadrul marelui festival,  muzicieni de prim rang, vedete mondiale ale muzicii clasice, îi vor încânta pe sibieni în cadrul „Festivalului Enescu la Sibiu”, un proiect în pemieră pentru România.

Primul set de bilete pentru cele 5 recitaluri din cadrul Festivalului Enescu la Sibiu a fost puse în vânzare începând cu 21 iunie, în reţeaua Eventim, atât online, pe site-ul www.eventim.ro, cât și în rețeaua magazinelor EVENTIM din întreaga țară (Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Carrefour, librariile Humanitas și Cărturești, stațiile OMV), precum și pe site-urile EVENTIM din străinatate şi în reţelele EVENTIM internaţionale. 

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA