Tribuna
Preţul terenurilor din Tineretului - neschimbat de patru ani
Sorana MAIER
1835 vizualizari
Preţul terenurilor din Tineretului - neschimbat de patru ani

Terenurile din cartierul Tineretului se vor vinde şi anul acesta la acelaşi preţ fixat în urmă cu patru ani, 332 lei pe metrul pătrat, fără TVA.
Din 2010 şi până acum, un singur locuitor din noul cartier şi-a cumpărat terenul pe care şi-a ridicat casa.
Practic, cei care au primit gratuit un loc de casă în cartierul Tineretului nu trebuie să-şi cumpere terenul de sub construcţie şi nici pe cel pe care au curtea, deoarece au drept asupra terenului cât timp rezistă construcţia, adică îl pot lăsa copiilor şi apoi nepoţilor, etc.
Doar cei care vor să vândă casa sunt interesaţi efectiv de cumpărarea terenului.
Consilierii locali au aprobat în ultima şedinţă preţul pe anul acesta, care va rămâne valabil până la finalul anului.
În Cartierul Tineretului, Primăria Sibiu a distribuit, în 2003, prin tragere la sorţi, 416 loturi de case pentru tineri cu vârsta până în 35 de ani.

comentarii
2 comentarii

Intrebare: se poate cumpara terenul de la Primarie de catre tanarul care l-a primit initial gratis doar pentru a-l vinde mai departe? Sau conditia pentru a-l putea vinde este sa existe o CASA construita (fianlizata total sau partial) care se poate vinde dupa ce in prealabil tanarul si-a cumparat terenul de la Primarie?
quest
11.03.2013 08:36
auzi la ei 332 ron/mp fara tva... dar ce are tata, e poleit cu aur.. nici gratis, auzi herr Johanis, nici gratis tata, nici gratis nu ti-l iau... stai tu in jegul ala de oras imputit, plin de praf si de olteni la tot pasul... stai tu rege german peste olteni!
Eu cred ca numai pomanagii si pilosii si-au facut case in cartierul ala, apropo, DNA-ul ce face? doarme DNA-ul ? cum s-au dat terenurile alea, ce criterii? cum se face ca s-au dat doar anumitor persoane?
unu
11.03.2013 22:00
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA