Tribuna
PP-DD va „alege” viceprimarul, la Mediaş
Vasile ANTIPA
3496 vizualizari
PP-DD va „alege” viceprimarul, la Mediaş

Deşi pare greu de crezut, Partidul Poporului-Dan Diaconescu va decide cine este noul viceprimar al municipiului Mediaş. În acest moment, USL are 8 consilieri, PDL are 7 consilieri, UDMR şi PP-DD câte doi consilieri, Partidul Ecologist Român un consilier local, legislativul fiind completat de candidatul independent Ioan Petrariu. Calculele în acest moment sunt foarte simple. PDL şi UDMR au împreună 9 consilieri, la fel cum are USL, care ar putea beneficia cel mai probabil de sprijinul candidatului independent Ioan Petrariu. În discuţie intră şi singurul consilier al Partidului Ecologist Român, care indiferent de ce opţiune ar avea, PDL+UDMR sau USL nu vor reuşi să ajungă la numărul de 11 consilieri pentru a avea majoritate în Consiliul Local Mediaş. Aici intră în "joc" cei doi consilieri ai Partidului Poporului-Dan Diaconescu. Cum atât USL, cât şi PDL+UDMR au câte 9 consilieri locali mergând pe raţionamentul de mai sus, consilierii PP-DD vor ajuta la crearea majorităţii în Consiliul Local Mediaş, indiferent ce vor alege să sprijine. Întrebarea este: USL şi PDL+UDMR, care daţi mai mult?                                                                  




comentarii
9 comentarii

Doamne ce tara de idioti .........................a ajuns PP/DD in CONSILIUL LOCAL...................ne meritam soarta asta e clar!!!!!!!!!!!!
ada
12.06.2012 10:16
Si ce consilieri, Ioan Ciulea mai mare rusinea.!!!!!!!
alegator
12.06.2012 11:24
Alegerea poporului e alegerea zeilor ! Numai asa a putut functiona democratia in grecia antica ! Dupa peste 2000 de ani se trezesc unii sa judece. Regret sa spun, dar nu tara e 'de idioti' ci tara are niste neadaptati care fac pe altii, care nu gandesc ca ei 'idioti' ! 'ADA' femeie ori barbat, indiferent ce esti, incerca sa intelegi ca nu tu ai creat acest popor, noi toti nu suntem clonele tale si prin urmare, nu avem aceeasi opinie. Si, inca ceva: crezi ca tu stapanesti adevarul absolut? Tocmai din diferente de concepte si opinii se naste progresul ! 'ALEGATORULE' unui om nu-i este rusine niciodata cu un alt om ! Nu stiu cine este sau cum arata Ioan Ciulea, dar daca a fost ales este normal sa fie respectat pentru ca a primit girul unor semeni ai nostri! Mai mare rusinea ca exista in secolul douazecisiunu oameni care gandesc ca in intunecatul ev mediu ! De ce nu propuneti sa fie arsi pe rug pentru ca nu gandesc si nu arata ca voi !?!
Ioan
12.06.2012 14:06
dece este tara de idioti cu pp-dd va este frica ciocoilor
maria
12.06.2012 15:33
W W W . R E C U P E R A M D A T O R I I .R O .Recuperam datorii , legal si gratuit.
Recuperamdatorii
12.06.2012 15:54
astia 2 vor fi mai bogati decit dd indiferent la cine vind voturile
daria
12.06.2012 16:29
MAI ANTIPA ACUMA DE CE NU MAI SCRII DE AXENTE SEVER,PENTRU CA A IESIT PRIMAT TOT GRECU MARIUS?
SAU ACUMA CIND UNCHIUTO (RATIU NICOLAE =TRAseistul ) nu mai este alaturi de grecu nu mai este interesant ?sa iti fie rusine.
axenteanul
12.06.2012 22:02
Pai pe teorii de astea a mizat si Plopeanu (bun de masaje nu de condus un oras) si beshinosu de Lata Ilie(71 ani si preocupat doar de interesul sau)ca sa ne mai "calareasca " consiliul inca 4 ani! Ei cred ca, chiar au vreun merit ca sa stea in capul mesei cetatii! Asa meritati dragi medieseni, boi mai mari nici ca gasesti.
pt. desteptul de ion!
12.06.2012 22:11
pt Ada msj scris in 12.06.2012 10:16 ( 92.85.210.156 )
PP-DD e o forta nationala care tot creste,ce soarta aveam daca ieseau tot hotii astia?20 ani au furat tara asta,au distrus industrii(furat),fura odata cu justitia si nu patesc nimic....gandesti asa pt ca nu ai avut de lucru cu ei...

traiasca PP-DD! multa bafta!
Harmanescu Ovidiu-Ciprian
01.12.2012 02:05
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA