Tribuna
Sevis
Porumbei şi baloane pentru îngeri
Porumbei şi baloane pentru îngeri

Emoţii şi lacrimi. Asta au trăit toţi cei care s-au aflat duminică seara la statuia lui Mihai Eminescu, din Parcul Sub Arini, pentru a participa la Ziua Mamelor de Îngeri. Campania, iniţiată de Organizaţia E.M.M.A, Eternul Miracol Materna Alinare, li se adresează tuturor părinţilor care şi-au pierdut copiii nenăscuţi, în încercarea de a le aduce alinare şi de a-i ajuta să treacă mai uşor peste pierderea suferită.

În memoria copiilor

"Această acţiune este făcută în memoria îngeraşilor noştri (...) Ne bucură, fiindcă dorim să deschidem inimi, minţi, ochi şi urechi", a spus Simona Marţi, reprezentantul din Sibiu al Organizaţiei E.M.M.A. Evenimentul de duminică a adunat la ora 18.30, mai mult de 50 de persoane, taţi, mame, fraţi de îngeri, sosiţi împreună cu prietenii şi cu toţi cei care au dorit să-i susţină. Ei au aprins lumânări, au lansat porumbei şi au înălţat baloane care purtau numele copilaşilor pierduţi înainte de termen. La manifestare a participat şi preotul Ioachim Băcilă, care a rostit o rugăciune întru memoria copiilor, împreună cu toţi cei prezenţi.

Ziua Mamelor de Îngeri, în 14 oraşe

Ziua Mamelor de Îngeri, care a fost marcată duminică, 10 mai, atât la Sibiu, cât şi în alte 13 oraşe din ţară, printre care şi Bucureşti, a fost iniţiată de Organizaţia E.M.M.A, înfiinţată încă de anul trecut de către Bianca Brad, în memoria fiicei sale, Emma Nicole. Numai la Sibiu, în acest moment, cu sprijinul membrilor organizaţiei, îşi găsesc liniştea şi împăcarea aproximativ 20 de femei, mame de îngeri.
comentarii
1 comentarii

Achim Bacila nu Ioachim Băcilă ... sa-i dati un miel :))
dani
12.05.2009 21:33
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia