Tribuna
Sevis
Pompierii donează sânge
Pompierii donează sânge

În urma încheierii unui acord de parteneriat între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu, Academia Forţelor Terestre Sibiu ”Nicolae Bălcescu”, Protopopiatul Ortodox Sibiu, Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, Centrul Naţional de Transfuzie Sanguină şi Fa­cultatea de Teologie Sibiu ”Andrei Şaguna”, cadre ale ISU Sibiu  se vor mobiliza pentru a-şi ajuta semenii printr-un act benevol de donare de sânge în cadrul campaniei ”Donează sânge, salvează o viaţă”.
Prin prisma profesiei,  pompierii militari se confruntă permanent cu suferinţa semenilor lor şi înţeleg importanţa acestui gest. „De nenumărate ori suntem primii care văd cum oamenii ajung în situaţii extreme şi pentru a-i salva au nevoie de sânge. ştim că prin acest gest putem salva un nou-născut, o mamă, un tată, un frate sau o soră, că putem oferi o speranţă şi o şansă la viaţă, că aceste acţiuni pot face diferenţa între viaţă şi moarte.
Drept urmare, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu vor fi prezente în data de 10 martie, începând cu ora 8, la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu, unde vor dona sânge”, spune Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
Pompierii sibieni îi îndeamnă pe toţi cetăţenii judeţului Sibiu să se alăture prin voluntariat acestei campanii umanitare ce are ca scop acordarea unui ajutor persoanelor aflate în dificultate, la vreme de grea încercare, de boală şi de nevoie.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia