Tribuna
Poliţia Sibiu solicită ajutor pentru identificarea femeii găsite înecată în Cibin

Poliţiştii sibieni solicită sprijină cetăţenilor pentru identificarea persoanei găsite înecată în Râul Cibin, în data de 7 iunie. În urma autopsiei s-a constatat că înecul a fost cauza decesului, fără urme de violenţă, însă până în prezent nu s-a putut stabili iden­titatea persoanei.
Potrivit Poliţiei Sibiu, femeia avea 1,56 metri înălţime, cor­po­lenţă proporţională înălţi­mii, faţa ovală, urechi triun­ghiulare şi lob dezlipit. Nu au fost identificate semne parti­culare. Prezintă proteză den­tară mobilă în partea de sus a maxilarului, în partea de jos doar incisivii centrali şi caninul drept, iar în părţile laterale stânga şi dreapta prezintă două lucrări proteice metalice.
Femeia purta geanşi de cu­loare albastră, geacă din imitaţie de piele posibil culoa­re maro, cu mâneci din mate­rial textil, saboţi din piele de culoare albă, în faţă cu găurele şi baretă de prindere a picio­rului, mărimea 39, cu inscrip­ţia în interior ELADA, talpă de culoare albă din plastic. Asupra persoanei au fost gă­site un lănţişor de aproximativ 50 cm lungime, fără ştanţă de identificare a metalului, de culoare neagră, cercei în formă rotundă fără ştanţă de identificare a metalului, de culoare neagră.
Cetăţenii care pot oferi infor­maţii despre această per­soană sunt rugaţi să con­tacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit la numărul de Urgenţă 112. (A.M.M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica