Tribuna
PNL
Doar azi şi mâine
Poţi câştiga o Dacia cumpărând un ziar

"Deschide seiful şi poţi câştiga o maşină din Ge­neraţia 3D!" este provocarea pe care Dacia le-o lansează şoferilor din toată ţara, deci şi din Sibiu. Noul Sandero, noul Sandero Stepway şi noua Dacia Logan sunt cele trei tipuri de maşini care compun Generaţia 3D, pe ele bazându-se cea mai nouă campanie Dacia. Aşadar şoferii şi toţi cei care se simt norocoşi sunt aşteptaţi în perioada 15-18 noiembrie, în showroom-urile Dacia din întreaga ţară, deci şi la SC Emilian SRL - dealerul Dacia de la Şelim­băr, cu talonul care poate fi cel câştigător şi care poate fi achiziţionat gratis împreu­nă cu ziarul Tribuna.
Taloanele participante la concurs vor putea fi obţinute astăzi,16 noiembrie şi mâine, 17 noiembrie, de la chioşcurile Tribuna din Sibiu, sibienii putând cere câte un pliant de concurs, la fiecare ziar Tribuna cum­părat. Cele patru chioşcuri Tribuna din Sibiu de unde pot fi achiziţionate taloanele sunt: chioşcul de pe strada George Coşbuc, nr. 38, de pe strada Semaforului (cartierul Vasile Aaron), de pe Bule­vardul Mihai Viteazu (cartierul Hipodrom) şi de la chioşcul aflat în incinta autogării Transmixt, de lângă Gară.
Aşadar, toţi cei care au achiziţionat un talon sunt aşteptaţi la showroom-ul Emilian de la Şelimbăr, cu talonul şi cu ziarul Tribuna, în perioada 15-18 noiem­brie. Aici nu numai că vor putea vedea maşinile din Gene­raţia 3D, dar trebuie să caute seiful şi apoi să tasteze codul înscris pe talon. Odată împliniţi aceşti paşi, oricare dintre participanţi are şansa de a câştiga un Logan sau un Sandero din noua generaţie. În cazul în care codul se dovedeşte a fi necâştigător, speranţele nu sunt pierdute, pentru că prin completarea talonului de pe pliant, toţi participanţii intră în tombola care le poate aduce, prin tragere la sorţi, un Sandero Stepwaycomentarii
7 comentarii

Am cumparat de dimineata ziarul de la chioscul de pe Bdul M Viteazul si doamna mi-a spus ca a primit taloanele cu ziarul de ieri si azi nu mai are. Si cand am intrebat-o ce este cu taloanele din spatele ei a spus ca acelea sunt pentru ziarele de ieri si daca vreau talon trebuie sa cumpar ziarul din 15.11. Deci se ridica intrebari si suspiciuni cu referire la concurs:
1 - conducerea tribuna vrea sa isi vanda si ziarele nevandute?
2 - concursul este aranjat?
3 - sau doamna de la chiosc are alte intentii cu acele taloane?
4 - sau articolul de azi este eronat si ar trebui rescris...
Poate imi raspunde cineva la acest mesaj, desi imi este greu sa cred.
un simplu cititor
16.11.2012 09:55
nu este corect ceea ce se intampla cu aceste taloane la chioscurile de ziare
alt cititor
16.11.2012 11:19
bine inteles ca e interes aici...talonul se emite gratis de pe satul dacia.ro
Banuiesc ca un baiat destept de la acest ziar avand ca tel sa vanda cat mai mult s-a gandit sa printeze si sa aofere taloane la cumpararea unu ziar...Romanie de KKT
indignat
16.11.2012 12:05
Cumperi un ziar castigi CIUCIU.Haaaaaaaaaa
matroana
16.11.2012 17:41
Oare incultul care a scris stirea, daca tot a vrut sa faca o "informare mascata", nu trebuia sa scrie si intre ce ore (a scris de 2 ori 15-18 noiembrie, dar ora, ioc). Unde o fi facut autorul studiile jurnalistice?!?
Claudiu Pop
17.11.2012 01:11
Nu trebuie sa cumparati neaparat ziarul,puteti merge direct la emilian si vi se da un cupon gratuit.Bafta.Sau puteti sa luati cuponul tot gratis de pe situl dacia.
ursu
17.11.2012 10:31
POATE AM NOROC EU DE CE NU?!
NISTOR CHRISTINA
17.11.2012 17:40
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia