Tribuna
Piața gamblingului online din Europa 2020-2025: inovații hardware și software în creștere pentru a stimula creșterea pieței
Piața gamblingului online din Europa 2020-2025: inovații hardware și software în creștere pentru a stimula creșterea pieței

Inovația tehnologică înseamnă că consumatorii se pot bucura acum de gambling și pariuri online oriunde, oricând, în întreaga Uniune. Gamblingul devine cu încetul tοt mai mult o activitate online.

Din cauza acestei schimbări tehnologice, piața gamblingului online din Europa crește cu aprοximativ 10% pe an, mai rapid decât gamblingul terestru, cum ar fi cazinourile în Europa sau magazinele de pariuri. Se așteaptă ca dimensiunea economică (sau veniturile brute din jocuri) din sectorul online al UE să se mărească de la 22,2 miliarde EUR în 2018 la 29,3 miliarde euro în 2022.

 

Gamblingul devine cu încetul tοt mai mult o activitate online

În 2018, sectorul online a avut o cotă de 23,2% din piața gamblingului din UE, în comparare cu gamblingul terestru care au avut o cotă de 76,8%.

Creșterea secțiunii gamblingului online este, de asemenea, determinată de schimbarea peisajelor de reglementare din țările UE, dintre care majoritatea au acum legi referitor la gamblinul în Europa.

 

Europa este mondial lider în divertismentul digital

Piața UE este între cele mai largi și cea mai competitivă pentru gamblingul online. În 2018, UE deținea o cotă de 49,2% din piața globală a gamblingului online și se imaginează că aceasta va rămâne relativ stabilă cel puțin în 2021.  Cu pariurile sportive legalizate acum în unele state americane, companiile europene încep acum să se stabilească pe piața americană, sporindu-și influența și aducând expertiza lor pe piețe noi.

Majorității oamenilor le place să joace jocuri de cazino tradiționale sau să parieze pe sport

În 2018, pariurile sportive au fost forma cea mai populară de gambling online (42,5% din prοfiturile brute din jocuri), urmate de sloturi (32,4%), loterie (12,6%), poker (5%), bingo (4,3%) și alte jocuri (3,2%).  Și la întrebarea ”care sunt cele mai bune locuri pentru a juca în Europa?„ majoritatea răspund ”Online!„

Conform datelor publicate de OfCom (The Office of Communications, Marea Britanie) în 2015, 6% dintre utilizatorii cu vârsta între 25-34 și 45-54 de ani s-au angajat în gambling online cel puțin o dată la trei luni. A 2-a cea mai largă grupă de vârstă a fost între 16 și douăzeci și patru de ani, care a reprezentat 4%. 

 

Date statistice

  • Piața gamblingului online din UE crește acum cu aproximativ 10% pe an, dimensiunea economică (sau veniturile brute din jocuri) din sectorul UE este probabil să se mărească de la 22,2 miliarde EUR în 2018 la 29,3 miliarde euro în 2022.
  • În 2018, sectorul online a avut o cotă de 23,2% din piața gamblingului din Uniunea Europeană, comparativ cu gamblingul terestre care au avut o cotă de 76,8%.
  • UE este mondial lider în divertismentul digital, UE deținând o cotă de 49,2% din piața globală a gamblingului online, care se evaluează că va rămâne stabilă până în 2020.
  • Pariurile sportive sunt fοrma cea mai populară de gambling online (42,5%), urmată de sloturi (32,4%), loterii (12,6%), poker (5%), bingo (4,3%) și alte jocuri (3,2%).
  • Se preconizează că lista cazinourilor online din Europa va adăuga în volum, asistând la un CAGR de 9,20% în perioada prognozată (2020-2025).

 

Este așteptat ca inovațiile hardware și software în creștere și popularitatea în creștere a gamblingului la cazinou și pariuri sportive, împreună cu o penetrare sporită a internetului, să stimuleze creșterea pieței europene a gamblingului online.

Jucătorii dominanți s-au concentrat pe fuziuni în anii recenți, în primul rând pentru a-și crește participarea pe piață și pentru a îmbunătăți marjele de profit. De exemplu, Paddy Power PLC și Bet fair PLC au fuzionat cu scopul a fοrma Paddy Pοwer Betfair PLC, unul între cele mai mari cazinοuri din Europa. Pentru a obține un avantaj competitiv și a concura cu jucătorii consacrați, companiile dezvoltă oferte inovatoare în regiune. 

În lumina acestor evenimente, unele țări consideră gândul că pot revoluționa și problemele legate de gambling în Europa. Deci, toate statele țărilor europene ademenesc toți pasionații să fie atenți și să joace responsabil.     

         

Jucați bine dar responsabil

Ca un reprezentant ai industriei de gambling online in Romania Mr. Bit nu numai momește cu sloturi populare, ci și încurajează toți clienții săi să joace bine dar responsabil. Fiindcă bunăstarea fiecărui jucător particular este o chestie personală pentru clubul Mr. Bit, și o experiență de mr bit primă, este scopul cel mai important.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA