Tribuna
PNL
Petrece Crăciunul la Palat, în Avrig
Dan FRÂNCU
1029 vizualizari
Petrece Crăciunul la Palat, în Avrig
Dacă nu aţi ales încă locul unde o să petreceţi Crăciunul, puteţi lua în considerare şi oferta interesantă pe care cei de la Palatul Brukenthal din Avrig o au pentru această perioadă a sărbătorilor de iarnă. La mai puţin de 30 kilometri depărtare de Sibiu, vă stă la dispoziţie un loc mirific, singurul complex baroc din această parte a Transilvaniei, unde facilităţile de cazare şi de servire a mesei sunt deosebite, iar şansele de a vă simţi cu adevărat răsfăţaţi în zilele petrecute aici reprezintă o certitudine.

 

Cu preţuri începând de la 1.600 lei/pachet (camera dublă – 3 nopţi + demipensiune) sau 1.800 lei/pachet (camera dublă – 4 nopţi + demipensiune), dar care pot ajunge până la 2.400 lei pachet (camera VIP – 3 nopţi + demipensiune) ori 2.800 lei/pachet (camera VIP – 4 nopţi + demipensiune), şi cu posibilitatea de a alege cazarea în noile locaţii ale complexului (Rosalia şi Hubertus), oferta de Crăciun a Palatului Brukenthal din Avrig reprezintă o bună oportunitate pentru cei ce îşi doresc să petreacă marea sărbătoare a creştinătăţii într-un decor deosebit, într-o atmosferă caldă, în linişte şi bunăstare.

Şi în ceea ce priveşte meniul pregătit pentru acest sejur, cei de la Palatul Brukenthal Avrig s-au asigurat că vor oferi oaspeţilor tot ceea ce trebuie pentru a completa cum se cuvine oferta. Preparatele tradiţionale, româneşti, vor fi combinate cu mâncăruri şi băuturi din bucătăria internaţională, astfel că experienţa culinară de care vor avea parte oaspeţii va fi una cu adevărat sărbătorească.

În plus, Crăciunul va veni cu multe surprize la Palatul Brukenthal, iar cei ce vor dori să-şi facă şi mai interesant sejurul, pot opta pentru participarea la excursiile şi activităţile propuse de gazde.

Cei ce doresc să afle care este oferta de Crăciun completă, pot apela numărul 0726234417, sau pot trimite mesaj la adresa de email office@palatulbrukenthalavrig.ro.

“Atmosfera caldă de Crăciun încălzeşte sufletele celor din jur şi ne face pe toţi să fim mai buni. Deschide-ţi inima, scapă de griji şi surprinde-i pe cei dragi cu o experienţă magică, la Palatul Brukenthal Avrig. Sărbătorile de iarnă au fost întotdeauna cel mai bun motiv pentru a evada din viaţa cotidiană şi a găsi refugiu în tradiţiile româneşti, atât de frumoase şi bine păstrate.

De la întâmpinarea colindătorilor cu un pahar de vin fiert în faţa şemineului, sau în jurul focului de tabără şi pânâ la bucatele alese, servite regeşte, Crăciunul va avea întotdeauna un farmec aparte la Palatul Brukenthal din Avrig”, se menţionează în oferta de Crăciun a frumosului complex din Avrig.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia