Tribuna
Peste 65% din medieșeni l-au votat pe Klaus Iohannis în primul tur al prezidențialelor
Vasile ANTIPA
700 vizualizari
Peste 65% din medieșeni l-au votat pe Klaus Iohannis în primul tur al prezidențialelor

Peste 21.000 de medieșeni au votat, duminică, în primul tur al alegerilor prezidențiale în cele 41 de secții din municipiu. O secție de votare a funcționat și în satul aparținător Ighișul Nou.

Astfel, 45,51% dintre medieșenii cu drept de vot, respectiv 21.937 de persoane s-au prezentat la primul tur al alegerilor prezidențiale din municipiul de pe Târnava Mare. Președintele în exercițiu, Klaus Iohannis, a câștigat detașat în municipiul Mediaș, acesta înregistrând un scor de 65,52%, respectiv 14.203 voturi.

Este urmat la mare distanță de candidatul Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, cu 10,06%, adică 2.181 de voturi. Locul trei este ocupat de candidatul USR-PLUS, Dan Barna, care a fost votat de 1.937 de medieșeni, acesta vând un procent de 8,93%.

"Dragi medieșeni, vă mulțumesc tuturor că ați participat într-un număr extrem de mare la procesul electoral de duminică. Mulțumiri speciale le adresez acelor medieșeni care ni s-au alăturat și l-au votat pentru funcția de președinte al României pe domnul Klaus Iohannis. Scorul de peste 65% ne situează pe primul loc în rândul municipiilor din țară.

Vreau să vă reamintesc că această competiție nu s-a încheiat și vă așteptăm alături de noi și în data de 24 noiembrie. PNL Medaș va avea și în următoarele două săptămâni o campanie electorală pozitivă, o campanie electroală în care nu vom jigni pe nimeni, o campanie electorală în care vom vorbi despre candidatul nostru la funcția de președinte al României și în același timp vom aborda toate problemele de interes local pe care le ridicați", a fost mesajul transmis de Gheorghe Roman, președintele PNL Mediaș.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia