FITS 2024
Tribuna
Peste 1.500 de profesori, pregătiţi pentru a lucra cu persoane cu dizabilităţi
Ana Maria MĂTUŞOIU
1832 vizualizari
Peste 1.500 de profesori,  pregătiţi pentru a lucra cu persoane cu dizabilităţi
Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu anunţă închiderea proiectului „e-Mentor: Dezvoltarea de competenţe şi abilităţi TIC şi Mentorat educaţional al persoanelor cu dizabilităţi, pentru profesori”. Conferinţa de încheiere a proiectului va avea loc vineri, 11 decembrie, începând cu ora 13, în Sala Faust 1, Hotel Ibis.


În cadrul proiectului, peste 1.500 de cadre didactice din învăţământul preuniversitar şi superior din România au beneficiat de programe de formare, în ceea ce priveşte îmbună-tăţirea competenţelor de utilizare a Tehnologiei Informaţiei şi Comuni-caţiilor (TIC) în activitatea didactică şi mentorat educaţional al persoanelor cu dizabilităţi. Programele de formare au urmărit creşterea nivelului abilităţilor şi informării cadrelor didactice cu privire a TIC, metode interactive de e-learning în vederea utilizării extensive a acestora în activitatea didactică şi a îmbunătăţirii rezultatelor procesului educaţional pentru persoanele cu dizabilităţi.
Proiectul „e-Mentor. Dezvoltarea de competenţe şi abilităţi TIC şi Mentorat educaţional al persoanelor cu dizabilităţi, pentru profesori”, este derulat de către Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi este cofinanţat din Fondul Social European - „Investeşte în oameni”, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, în perioada mai 2014-decembrie 2015.
La conferinţa de vineri vor vorbi despre proiect prof. univ. dr. Daniel Mara, manager proiect, prof. univ. dr. Daniela Şarpe, lider partener UDJG, lect. univ. dr. Sorina Coman şi lect. univ. dr. Daniel Hunyadi.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica