Continental
Tribuna
Persoanele fizice şi juridice pot face propuneri pentru taxa de salubrizare, la Avrig
Dan FRÂNCU
1022 vizualizari
Persoanele fizice şi juridice pot face propuneri pentru taxa de salubrizare, la Avrig
Regulamentul privind instituirea şi administrarea taxei speciale de salubrizare în judeţul Sibiu – oraşul Avrig, a fost inclus în procedura de dezbatere publică. Astfel, până la data de 25 februarie 2019, persoanele fizice şi juridice interesate de această iniţiativă, pot depune propuneri, sugestii sau opinii, cu valoare de recomandare, la sediul Primăriei oraşului Avrig sau pe e-mail la adresa: office@primaria-avrig.ro.

Iniţiativa aplicării acestei proceduri aparţine primarului Adrian Dumitru David, în conformitate cu dispozitiile articolului 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată şi Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al oraşului Avrig şi a apărut după ce, la adunarea publică pentru dezbaterea unor probleme legate de salubrizarea oraşului, desfăşurată săptămâna trecută, unii cetăţeni au venit cu diverse propuneri, idei şi, mai ales, nemulţumiri legate de acest subiect.
Chiar dacă anunţul referitor la introducerea acestei proceduri a fost făcut public de la sfârşitul săptămânii trecute, proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de instituire şi administrare a taxei speciale de salubrizare în judeţul Sibiu – oraşul Avrig a existat şi pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din luna ianuarie a Consiliului Local al oraşului Avrig (dispoziţia de convocare a şedinţei a fost emisă înaintea publicării anunţului pentru dezbaterea publică), numărul de voturi “DA” primit de acesta fiind insuficiente pentru adoptare.
La nivelul judeţului Sibiu a fost adoptat un regulament cadru de instituire şi administrare a taxei speciale de salubrizare, acest document fiind aprobat deja în multe unităţi administrativ – teritoriale, în unele situaţii cu anumite adaptatări. Tocmai aceste adaptări ale regulamentului pentru oraşul Avrig, stau la baza nemulţumirilor manifestate de persoane fizice şi juridice.
Acest proiect de hotărâre, Regulamentul de instituire şi administrare a taxei speciale de salubrizare pentru judeţul Sibiu - oraş Avrig, precum şi anexele aferente acestuia, pot fi consultate accesând pagina de internet a Primăriei oraşului Avrig (www.primaria-avrig.ro), sau la sediul instituţiei.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia