Tribuna
PER vrea comitete cetăţeneşti consultative în Sibiu

Conducerea PER Sibiu a lansat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, un pro­iect de consultare a sibienilor în perspectiva alegerilor locale din 2012. Este vorba despre crearea în fiecare cartier din Sibiu a unui comitet cetăţenesc consultativ. "Este un proiect foarte important pentru noi. Astfel de iniţiative au mai existat, însă noi venim cu o perspectivă nouă. Aceste comitete vor funcţiona în fiecare cartier şi îi aşteptăm pe toţi sibienii să vină cu propuneri concrete pentru îmbunătăţirea situaţiei din cartierele oraşului. Orice propu­nere este binevenită şi pe cei care doresc mai multe infor­maţii îi aşteptăm la sediul nostru, din B-dul Victoriei. Pentru început vom ţine mai mult legătura cu asociaţiile de proprietari. Dorim ca banii comunităţii să fie folosiţi pentru proiecte utile. Vrem să implicăm în acest proiect generaţia tânără. Din păcate, în ultimii ani partidele nu mai ţin cont de doctrine, ci se ghidează după bani. Vrem să promovăm doctrina ecologis­tă, iar tinerii să joace un rol mult mai activ", spune Ştefan Nartea, vicepreşedintele Orga­nizaţiei Municipiale Sibiu a PER. La rândul său, Marius Ileşan, vicepreşedintele PER Sibiu, spune că în proporţie de 90 la sută, la alegeri, partidul va avea liste proprii. Declaraţia a fost făcută în contextul discuţiilor privind constituirea unei alianţe populare ce include PDL, PER şi UNPR. "Conducerea centrală a PER nu a luat nici o hotărâre privind intrarea într-o alianţă. Sunt doar discuţii. Vom vedea", afirmă Marius Ileşan.comentarii
3 comentarii

Ce inseamna PER?
Ioan
02.03.2012 06:47
Ce inseamna PER?

@Ioan in 02.03.2012 06:47 ( 82.137.11.188 )____________________________
Pai pana si in Jermania se stie ca inseamna Partidul Ecologic Roman...chiar daca NU FACE NIMIC PENTRU ECOLOGIE...aia nici nu stiu cu ce se mananca ecologia asta..
Georg
02.03.2012 23:41
CORRIGENDA: Ecologist, nu Ecologic. Numai numele..ca restul poti sa uiti...PROGRAM? Publicat undeva? Nada, canci, nema,...ce le trebuie Program si Proiecte?
Georg
02.03.2012 23:46
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia