Tribuna
Parteneriat SC Frasin SRL - CCIA Sibiu
Pentru facilitarea integrării pe piaţa muncii a şomerilor de lungă durată
Viorel ANDRIESCU
1039 vizualizari

Prima săptămână a lunii decembrie a coincis cu desfăşurarea, la Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Sibiu, a celei de-a doua acţiuni de training pentru dezvoltarea competenţelor profesionale, în cadrul proiectului "Orientare şi consiliere în antreprenoriat", propus de către SC Frasin SRL, în parteneriat cu CCIA Sibiu şi implementat în cadrul Axei Prioritare 5, DMI1 a POSDRU, începând cu data de 2 mai 2011.
Participanţii au fost consiliaţi detaliat, în funcţie de cerinţele şi de dinamica actuală a pieţei muncii. După cum ne preciza Anca Muntean, coordonator activităţi de consultanţă "Planul de Afaceri" şi "Proiecţii Financiare", obiectivul general al proiectului (manager proiect Mihai Buta), îl reprezintă facilitarea integrării pe piaţa muncii a şomerilor de lungă durată, prin implementarea unui program integrat de măsuri active de ocupare.
Grupul ţintă căruia se adresează proiectul este format din şomeri de lungă durată şi şomeri de lungă durată tineri.
În cadrul proiectului, se desfăşoară activităţi de informare, consiliere şi de asistenţă, sunt premiate cele mai fezabile planuri de afaceri, se acordă sprijin juridic şi financiar în vederea înfiinţării legale a 12 firme pentru persoanele din grupul ţintă premiate (3 firme/grupă) ş.a.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia