Tribuna
Pensionarii MAI, alături de pensionarii social-democraţi

Îmi revine sarcina şi plăcerea deosebită ca, în numele Comitetului Aso­ciaţiei Pensionarilor MAI - Filiala Sibiu, să transmit succes deplin lucrărilor Conferinţei Naţionale a Pensionarilor Social-De­mocraţi din România. Fap­tul că acest deosebit eveniment are loc în Sibiu este o cinste şi onoare deo­sebită pentru pensio­nari şi pentru sibieni. Urez multă sănătate tuturor participanţilor şi familiilor lor şi Conferinţei să-şi atingă ţelurile propuse.

În numele Comitetului de Conducere al Asociaţiei, col. (r)               Valer HODOROGcomentarii
4 comentarii

ba la asa pensii va permiteti s-a va felicitati intre voi ,toata viata cit ati fost la slujbe trai pe vatrai ,pensionare precoce pensi de pensi ,normal s-a traiti bine si mult ,ce faceti cu noi astia de am muncit in conditi mizere 40 -45 de ani si la pensie de tot risu plinsu 400 roni ,ba ce legi vati tras s-a nu suferiti dupa o viata petrecuta numai in vacante ca asta a insemnat pentru voi serviciul ,halal de voi
pensionar amarit
01.11.2013 07:55
Cine a fost labar inainte, labar a ramas si "dupe",a contribuit cu un floc la pensii primeste inapoi acel floc.Asa-i in capitalism.
@pensionar amarastean
01.11.2013 08:21
astia de la MAI si Armata primesc pensii pentru ca au plimbat servieta 25 de ani... si cica s-au pregatit sa apere tara.... aparau tara sa nu fugim noi sa vedem cum traiesc muritorii de foame din Germania si sa nu ne vina idei..
si pentru asta au pensii de la 1000 de euro in sus... este adevarata vorba ca munca este pentru prosti... au muncit romanii si cate 40 de ani si au o pensie de 250 de euro... asta este dreptatea si asta este romania... nu avem ce face decat sa fugim daca suntem tineri si mai putem munci dincolo .
helmuth - sibiu
01.11.2013 08:36
Multe multe medicamente va urez pentru pensile nesimtite,mai fripturistilor
clenciu
01.11.2013 11:33
Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia