Tribuna
Pe-aici nu se trece, versiunea Lime & Edilii
Dumitru CHISELIŢĂ
1159 vizualizari
Pe-aici nu se trece, versiunea Lime & Edilii

Scuze că poate sunt insistent, dar atunci când cobori din autobuz şi vezi aşa ceva în staţie, ce şi la adresa cui este la gura ta? Nu ştim de câte ori pe zi LIME sau BOLT îşi iau trotinetele acelea din decor, dar ştim că din ce în ce mai des, acestea sunt parcate INTENŢIONAT pentru a se bloca circulaţia pe trotuare. Acum să nu-mi veniţi cu texte că "e doar o excepţie", "totuşi se poate trece peste, prin sau pe lângă ele" sau că "nu vreţi un Sibiu smart şi verde".

Pe bune, chiar am o mulţime de alte subiecte de tratat şi de scris despre, chiar nu doream ca deja după o zi în care scrisesem  - din nou! - despre cum aceste găselniţe din spaţiul public mai mult strică decât ajută, dar atunci când îţi sar în faţă şi când ajungi chiar să îţi dai silinţa să te faci că nu le vezi, nu te poţi abţine. Şi nu e problema noastră dacă aspectul nu se vede din viteza maşinii de serviciu care te duce unde te duce.

Înţeleg că Sibiul, la faza asta e de izbelişte. Trist dar adevărat, vorba unui clasic... Sau ghinion, vorba aceluiași clasic.

 

comentarii
6 comentarii

le-as parca toate la poarta la prostovana de Fodor ca sa vada cum e sa faci slalom printre cacaturile astea verzi!!!
Primarie de rahat!
08.10.2021 09:03
din păcate o inițiativă foarte bună e umbrită de niște netoți care le lasă așa cum ai fotografiat, ba chiar am văzut unele parcate intenționat în fața mașinilor parcate regulamentar. D-nii de la Lime și Bolt, o lăsați așa?
Erlkoenig
10.10.2021 04:50
Generatia asta digitala crede ca a inventat butonul sau apa calda. Daca stiu sa se dea pe smartphone si pe trotineta cred ca sunt buricul pamantului! Sa-i vad cand s-or duce la munca si ii iau la ... corporatisti!
gogu
10.10.2021 15:31
le-am vazut parcate si la intrare in lidl , convenabil, pe locul dedicat persoanelor cu disabilitati
care primarie? nu avem primar nici primarie de ani buni
13.10.2021 07:59
1) bolt cere fotografie la incheierea cursei.
de ce nu e o practica generalizata si sa se dezactiveze contul gibonilor care nu fac fotografia cu parcarea regulamentara?

2) de ce primaria, prin serviciul specific, nu ridica trotinetele (asa fizic, luate pe sus si parcate in camionul cu care se ridica autovehicolele ca si astea sunt autovehicole) parcate ilegal? va zic eu ca, maxim dupa o zi, firmele raman fara trotinete in stoc si vor lua masuri cand vor plati 800lei ca sa le recupereze!

3) nu vor face asta? poate se trezesc cand trotinetele le vor fi inlaturate din drum, asa mai brutal, de catre pietonii care nu pot trece de ele sau le lipeste careva de asfalt sa nu mai poata fi miscate decat cu buldozerul. ar fi bine sa nu se ajunga la furia pietonilor ca nici o trotineta nu scapa vopsita tricolor, apropo de statui si zapaciti care umbla liberi.

4) sunt camere peste tot. amenzile sunt necunoscute politiei locale? hai, ca se poate, asa se dreseaza gibonii care umbla in cuplu pe ele, care fac liniute si derapaje, care umbla sub varsta legala, care conduc pe trotuare (apropo, prin lege, de acum o saptamana e ilegal sa fe conduse pe trotuar, stiati asta da?)
matei
13.10.2021 21:50
Modul in care se inchiriaza trotinetele implica automat si modul de identificare a celor care lasa trotineta in locuri nepotrivite (in bataie de joc!). In consecinta, daca se vrea, pot fi amendati pe aceiasi cale pe care au facut inchirierea! Cum, nu exista lege? Faceti legea, "alesilor"!
Cititescu
14.10.2021 09:38
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia