Continental
Tribuna
Patru noi spectacole prezentate de TNRS, în cadrul Microstagiunii BRD
Patru noi spectacole prezentate de TNRS, în cadrul Microstagiunii BRD
Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și BRD - Groupe Société Générale prezintă în perioada 7 – 10 octombrie, în cadrul Microstagiunii BRD, patru dintre cele mai noi spectacole din repertoriul naționalului sibian, dintre care două premiere.

Este vorba despre „Steaua fără nume”, în regia lui Florin Coșuleț (7 octombrie), „Vara în care mama a avut ochii verzi”, în regia Marianei Mihu-Plier (8 octombrie), „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, în regia lui Andrei și a Andreei Grosu (9 octombrie) și „Yvonne”, un spectacol de Botond Nagy (10 octombrie).

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate din Agenția Teatrală, din strada Nicolae Bălcescu, nr. 17, sau online, de pe site-ul Teatrului, la aceleași prețuri ca în Agenția Teatrală.

„Parteneriatul pe care îl avem cu BRD, această structură în spatele căreia sunt oameni importanți, pornind de la CEO-ul François Bloch până la oamenii cu care colaborăm direct, Flavia Popa – secretarul general, Cosmina Frîncu - partenerul direct, ne-a condus de-a lungul anilor, către o foarte puternică prietenie cu echipa BRD. Sunt toți oameni nu doar dedicați, dar cu viziune și pasiune și care au înțeles cât de importantă este misiunea culturii, educației și cercetării în zilele noastre, cât de important este pentru tinerii acestei țări și acestei lumi, pentru copiii noștri, ca drumul lor să fie eșalonat de valori, de modele, de ierarhii morale, de tot ceea ce înseamnă miracol, emoție, calitate. Vreau să le mulțumesc pentru că împreună putem visa, dar putem și concretiza aceste vise în proiecte palpabile”, spune Constantin Chiriac, director general al TNRS și președinte FITS.

„Suntem bucuroși să prezentăm și în acest an, într-o microstagiune de toamnă, cele mai noi producții ale Teatrului Național «Radu Stanca» Sibiu, cele mai multe având ca protagoniști sau creatori oameni din tânăra generație. Ne-am propus să ne uităm către tinerii actori, regizori, scenariști și manageri și să îi susținem pe cei care construiesc zi de zi viitorul în teatrul românesc. Este de altfel ceea ce ne leagă de teatrul sibian, dincolo de susținerea ca partener principal al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, sau mai nou implicarea noastră în deschiderea proiectului Micro Folie Sibiu, centrul cultural de artă și inovație”, a declarat Ionuț Dobrotă, Area Corporate Manager BRD - Groupe Société Générale.

Informații pe larg despre programul de spectacole și bilete se găsesc pe site-ul Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, www.tnrs.ro/program.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia