Tribuna
PNL
Patru comune din judeţul Sibiu vor fi cadastrate gratuit cu bani europeni
Patru comune din judeţul Sibiu vor fi cadastrate gratuit cu bani europeni
Comunele Bazna, Hoghilag, Jina şi Valea Viilor din judeţul Sibiu vor fi cadastrate integral din fonduri externe nerambursabile, anunţă Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu.

"Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) va lansa licitaţiile în această primăvară. ANCPI va organiza două proceduri de atribuire pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor din 246 de unităţi administrativ – teritoriale (UAT) în luna aprilie.
Finanţarea este asigurată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 (POR)", spune Violeta Sora, purtător de cuvânt al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu.   

ANCPI este beneficiar al Proiectului major „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România". Estimat la aproximativ 313 de milioane de euro, proiectul vizează realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pentru o suprafaţă de aproape 5,8 de milioane de hectare din 660 de UAT-uri situate în zone rurale ale României. (R.S.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia