Tribuna
Parada Baloanelor de săpun, pe străzile din Agnita
Parada Baloanelor de săpun, pe străzile din Agnita
Colegiul Tehnic "August Treboniu Laurian" va organiza în acest an prima ediþie a evenimentului Global Bubble Parade, în data de 29 mai, alãturi de partenerii sãi: Asociaþia Valea Hârtibaciului, Asociaþia "Breasla lolelor", Asociaþia Pãrinþilor -Tehnic „August Treboniu Laurian”, Casa de Cultura "Ilarion Cociºiu”, ªcoala cu clasele I-VIII „G. D. Teutsch” Agnita, Grãdiniþa cu program prelungit Agnita.

Startul se va da din faþa liceului începând cu ora 12:00, parada va continua pe strada 1 Decembrie, Piaþa Revoluþiei, strada Mihai Viteazu pânã la intersecþia cu strada Fabricii ºi retur.

 Global Bubble Parade a început în 2015 ca un mic experiment care  s-a transfor­mat într-un eveniment la nivel mondial, ajungând la peste 100.000 de oameni la prima ediþie, în peste 40 de oraºe diferite de pe 4 continente. Proiectul este iniþiat de Fundaþia 100happydays, cu scopul de a promova ideea cã fericirea se gãseºte în lucrurile mãrunte din jurul nostru, ºi este organizat în fiecare þarã de cãtre oameni, pentru oameni.

Pline de culoare, baloanele de sãpun sunt adesea recu­noscute ca fiind un simbol al fericirii si al copilãriei pline de vise ºi fãrã griji. Participanþii la paradã sunt încurajaþi sã punã viaþa în „aºteptare” timp de o orã, într-o zi de duminicã ºi sã se bucure din nou de copilãrie, sã se joace cu  baloane de sãpun.

Alãturaþi-vã celei mai mari comunitãþi de iubitori de baloane de sãpun din întreaga lume ºi participaþi la o paradã cum nu aþi mai vãzut!

Nu trebuie sã pierdeþi  acest eveniment! Poate participa oricine, trebuie doar sã luaþi cu voi recipiente cu ingredientele magice pentru baloane de sãpun! 

Vã aºteptãm cu drag.  


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA