Tribuna
Până la mallul de la Gară, traficul se desfăşoară lejer. Cel pietonal, adică
Până la mallul de la Gară, traficul se desfăşoară lejer. Cel pietonal, adică

Da, ne-am liniştit, după „resistematizarea” traficului în favoarea noului mall de la gară, traficul se desfăşoară lejer. Pe trotuare, adică traficul pietonal, chiar dacă ele, trotuarele, nu sunt asfaltate complet sau sunt finalizate, aşa, în valuri. Cel rutier e cam praf şi pulbere, chiar aşa „resistematizat”.

Sâmbătă seara, de exemplu, era efectiv superb traficul, pornind din  zona spitalului şi continuând spre Podul Gării sau dinspre str. Lector. Lumini ca la Târgul de Crăciun, de la atâtea faruri şi stopuri. Claxoane cât cuprinde, că, nu-i aşa, eşti nerăbdădtor să ajungi.

Cronometrat, de la giratoriul de la Tineretului până câţiva zeci de metri mai încolo, la staţia de la fostul „Vinalcool” de vizavi de „uzina electrică”, am făcut, cu autobuzul, patru minute, şi asta că am avut noroc.

Or fi două benzi pe lângă Podul Gării, dar una e de întors şi nu se pune, iar cea de „dus” trebuie să se împartă între maşinile ce vin de pe  Coposu cu cele care vin de pe Lector, ceea ce practic e imposibil. Plus că se blochează COMPLET accesul pe pod. Deci e de acolo şi, mai ales, am avut dreptate când am zis că va fi ceva nemaipomenit de bară la bară acolo, din motive de acces dificil. Nu-i nimic. Mergem pe jos, că e mai lejer şi economisim mai mult timp şi nervi. Şi ca să nu ziceţi că vorbim doar din tastatură, vă oferim şi ceva imagini, aşa, de dragul share-ului, deşi mai potrivite ar fi pentru pagina aceea cu Info Trafic.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia