Tribuna
Palatul Brukenthal Avrig- "Cea mai fashion locaţie din România”
Dan FRÂNCU
2223 vizualizari
Palatul Brukenthal Avrig-

Palatul Brukenthal din Avrig, Reşedinţa de Vară a fostului guvernator al Transilvaniei, Samuel von Brukenthal, singurul obiectiv baroc de asemenea complexitate din România, a fost desemnat drept “Cea mai fashion locaţie din România”.
Distincţia, ce include această locaţie în rândul obiectivelor turistice de top din România, a fost acordată la propunerea Asociaţiei Judeţene de Turism Sibiu, iar înmânarea oficială a premiului a avut loc luni seara (7 aprilie), în cadrul celei de-a patra ediţii a Galei Turismului Românesc, eveniment organizat de FASHIONTV ROMANIA, în parteneriat cu asociaţiile profesionale din turismul românesc (Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, Federaţiei Patronatelor din Turismul Romănesc, Federația Industriei Hoteliere din România, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural). Evenimentul a fost găzduit de la World Trade Center Bucureşti (Pullman Hotels & Resorts – Bucureşti).
Scopul organizării acestei  gale este de a stimula investitorii din industria turistică, evidenţiind şi promovând realizările acestora în decursul anului 2013.
Gala Turismului Românesc a fost precedată de workshopul cu tema “Turismul românesc încotro-Perspective şi abordări pentru 2014”, la care au participat reprezentanţi ai Ministerului Economiei - Autoritatea Naţională pentru Turism, Ministerului Culturii şi Fondurilor Europene, specialişti cu experienţă internaţionala în dezvoltarea turismului, investitori din turismul românesc, alţi invitaţi.
Aspecte din cadrul galei vor fi transmise în 193 de țări din întreaga lume prin intermediul postului FashionTV.





comentarii
2 comentarii

Bravo Mihaela..bravo Arnold
Viorel Cordos
08.04.2014 00:39
COOL...
BBG
08.04.2014 19:03
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA