Tribuna
Pagina utilizatorului serviciului de Transport Public Local Sibiu - Relaţii cu publicul
Pagina utilizatorului serviciului de Transport Public Local Sibiu - Relaţii cu publicul

Petiţiile (reclamaţii, solicitări, sesizări, propuneri) adresate  către SC TURSIB SA sunt soluţionate în conformitate cu Ordonanţa 27/30.01.2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002.
Petiţiile pot fi trimise:
•    prin poştă sau depuse la secretariatul instituţiei, la sediul din Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 133-135;
•    transmise pe adresele de mail: office@tursib.ro, relatiicupublicul@tursib.ro.
"Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează."
Petiţiile transmise pe Facebook, la rubrica „Sugestii” a site-ului www.tursib.ro sau care nu au datele de corespondenţă complete nu vor primi răspuns scris, dar sunt luate în considerare la analizele petiţiilor prezentate trimestrial managementului, de către Compartimentul Relaţii cu publicul.
Pentru identificarea corectă a cauzelor şi rezolvarea corespunzătoare a problemei, petiţia trebuie să detalieze problema şi să conţină cât mai multe date concrete, specifice fiecărui caz (ex: data, ora, traseu, staţia de plecare, staţia de coborâre, direcţia de deplasare, număr de înmatriculare autobuz, etc.).
Asigurăm clienţii că managementul Tursib tratează petiţiile cu seriozitate şi ia măsuri în consecinţă. Sunt însă şi situaţii care afectează transportul public, dar rezolvarea acestora  nu depinde de Tursib.  Lucrările la carosabil şi ambuteiajele din trafic pot provoca întârzieri faţă de orarele afişate în staţii. Spre exemplu, în această perioadă, autobuzele de pe traseul 1, pot acumula întârzieri datorită lucrărilor din Viile Sibiului. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia