Tribuna
Comunicat de presa
Oră de religie la Biserica de Gheaţă
Dan FRÂNCU
2366 vizualizari
Oră de religie la Biserica de Gheaţă

70 de elevi sibieni din clasele a III-a şi a IV-a de la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 2 au avut parte zilele trecute de o oră de religie ceva mai specială. Deosebit nu a fost conţinutul materiei predate în această oră, ci locul unde s-a desfăşurat aceasta: Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac. Copiii s-au arătat foarte încântaţi de acest loc inedit şi de experienţa de care au avut parte, pentru cei mai mulţi fiind pentru prima dată când s-au aflat într-un asemenea loc.

În afara programului deosebit de la Biserica de Gheaţă, micii sibieni ce au ajuns marţi la Bâlea Lac au avut posibilitatea de a vizita binecunoscutul Hotel de Gheaţă, au explorat zona înconjurătoare şi, împreună cu membrii Serviciului Public Salvamont Sibiu, Adrian David, Neluţu Nistor şi Cătălin Frăţilă, au efectuat o vizită la tunelul ce străbate muntele, având astfel prilejul de a admira şi versantul sudic al Masivului Făgăraş.

După o bătaie zdravănă cu zăpadă şi o porţie de giumbuşlucuri prin neaua de aproape jumătate de metru, elevii sibieni, alături de cadrele didactice Monica Nartea, Sandi Costea, Elke Dengel şi Ramona Florea, au servit masa la restaurantul Cabanei Bâlea Lac şi s-au întors spre casă, extrem de mulţumiţi şi convinşi de faptul că au avut parte de una dintre cele mai COOL experienţe ale vieţii.

Excursia la Biserica şi Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac a fost posibilă datorită unui pachet special, deosebit de atractiv, pregătit de iniţiatorii Proiectului de Marketing Turistic “Hotel of Ice Bâlea Lac” pentru şcolari şi liceeni.

Deşi nu a fost inaugurată decât la începutul acestei săptămâni, prin acest program Biserica de Gheaţă a fost vizitată deja de aproximativ 150 de elevi sibieni.

comentarii
5 comentarii

frăncule iar ai măncat gratis la sasul
faci reclamă pe faţă

ia vezi poate ăi duci şi pe pedelişti la o slujbă ,dar ţineţii vreo 20 de ore ăn gheţărie că poate se mai trezesc din beţia puterii şi din şpriţuială

APROOPOOOO administraţile şi o bătaie zdravănă dar cu b
necredinciosul
28.01.2011 08:32
Sinteti toti niste porci nu stiti cum sa va intreceti unul pe altul in furaciuni si hotii.Toti mulgeti aceiasi vaca fara rusine. Stiti cine este vaca . Nu mai prea are lapte,probabil de acum inainte va veti spala rufele uni la alti in fata noastra. Sa vedem
ileana
28.01.2011 10:19
Sinteti toti niste porci nu stiti cum sa va intreceti unul pe altul in furaciuni si hotii.Toti mulgeti aceiasi vaca fara rusine. Stiti cine este vaca . Nu mai prea are lapte,probabil de acum inainte va veti spala rufele uni la alti in fata noastra. Sa vedem
ileana
28.01.2011 10:19
de ce nu publicati toate parerile
biserica de gheata,sobor de proti,chef etc
dario
28.01.2011 16:28
DE CE NU VENIRII PAPEI IN ROMANIA?

1. CREDINCIOSII SE SMINTESC CREINDU-SE CONFUZIE. MULTI VOR CONSIDERA CA BISERICA ORTODOXA SI PAPISTASII AR FI O BISERICA, PE CAND
BISERICA ESTE UNA SI ANUME CEA ORTODOXA, CEI CARE AU AFIRMAT TEORIA RAMURILOR SUNT ANATEMATIZATI DE SINODUL BISERICII RUSE DIN EXIL PRELUATA DE BISERICA RUSIEI DECI DE BISERICA ORTODOXA IN PLENITUDINEA EI.

2. PAPA ESTE ERETIC SI ACEASTA O SPUN TOTI SFINTII SI SINOADELE ECUMENICE SI LOCALE; (SINODUL 2 ECUMENICvezi Filioque pana la Sinoadele Patriarhilor Rasaritului, Patriarhul Ieremia al 2 lea al Constantinopolului! Sfantul Marcu Eugenicul si Sinodul din Constantinopol!
Sfatul Grigorie Palama si Sinoadele Ecumenice Isihaste-Ecumenice dupa cum spue Pr Gheorghios Metallinos, si multi Teologi contemporani! )

3 NU SE CUVINE CA ORTODOCSII SI ERETICII PAPISTASI SA SE ADUNE IN LOCASURI DE CULT IMPREUNA, CONFORM TUTUROR CANOANELOR BISERICII

4 PAPA VINE CA SEF AL EREZIEI CATOLICE SI E PRIMIT CA EPISCOP CANONIC AL ROMEI CU SUCCESIUNE APOSTOLICA DE CATRE PATRIARHIA ROMANA, CEEA CE ESTE BLASFEMIE, PENTRU CA PAPISTASII ODATA CE AU INTRAT IN EREZIE AU PIERDUT SI SUCCESIUNEA APOSTOLICA SI EPISCOPIA ROMEI!

5 SUNTEM DEACORD CA PAPA SA VINA CA SIMPLU VIZITATOR SAU CA SEF DE STAT DAR SA NU FIE PRIMIT LA SFINTELE SLUJBE IN BISERICILE ORTODOXE SI NICI VREUN IERARH AL BOR SA PARTICIPE LA MESA PAPISTASA !

6PARINTELE DUMITRU STALILOAE AFIRAMA IN DOGMATICA CUM CA PAPISTASII SE INCHINA LA ALT DUMNEZEU DECAT CRESTINII ORTODOCSI, SI ANUME UN DUMNEZEU APROPIAT DE CEL AL HINDUSILOR-UN FEL FE BRAHMA VISNU SIVA, PRIN EREZIA FILIOQUE DESFIINTAND PERSOANELE SFINTEI SI DE VIATA FACATOAREI TREIMI!

RESPECTAM PE CREDINCIOSII PAISTASI SI PE PAPA SI LE DORIM INTOARCERE GRABNICA LA BISERICA CEA UNA, ADICA CEA ORTODOXA PRIN BOTEZ, MIRUNGERE , SFANTA IMPARTASANIE SI CELOR NUMITI CLERICI DINTRE EI HIROTONIE ORTODOXA. ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU!
Pr. Timotei
29.01.2011 22:49
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia