Tribuna
AFF
Operată de 12 ori, are nevoie urgentă de ajutor
Operată de 12 ori, are nevoie urgentă de ajutor

Din pacate, drumurile spitalicesti pentru doamna Constanta nu s-au terminat. Dansa necesita sa faca a 13-a operatie si sa i se puna a 7-a proteza abdominala. Doamna Constanta urmeaza momentan un tratament pentru boala autoimuna pe care o are si trebuie sa faca analize medicale si investigatii din doua in doua luni.

Doamna Constanta va roaga sa o aveti in continuare in atentie si sa o ajutati cum puteti pentru a merge mai departe! Va multumim!

Constanța Șuiu, în vârstă de 52 ani, este într-o stare foarte gravă și trebuie să facă urgent o intervenție chirurgicală pentru hernie femurală recidivată. Costurile  însă sunt cu mult peste veniturile familiei, care nu depășesc 400 lei/lună. Constanta are un băiat de 20 de ani pe care l-a crescut singură și care la rândul lui suferă de boli timpurii, îi sunt afectați rinichii, are un colon iritabil și probleme respiratorii.

„Nu știu la cine să mai apelez și cum să fac ca să strâng acești bani. Domnul doctor mi-a spus că, dacă nu mă operez, există riscul să mi se agraveze starea. Îi rog pe toți cei care ar putea să mă ajute să o facă, sunt convinsă că Dumnezeu îi va răsplăti înzecit pentru ajutorul acordat”

În această perioadă, se află sub regim alimentar, așa că nu are nevoi prea mari în acest sens. Stresul ei mare e legat de problemele de sănătate. Această intervenție chirurgicală pentru boala recidivată, va avea loc la Clinica Arcadia din Iași, acolo unde Constanța a mai fost internată și tratată în trecut, din cauza pandemiei.

Cu ajutorul donațiilor, în urmă cu doi ani am reușit să acoperim costul nevoilor medicale, printre care și cel al primei intervenții chirurgicale pe care Constanța a efectuat-o la aceeași clinică din Iași.

Anul acesta însă boala a recidivat. În firescul lucrurilor, același medic ar trebui s-o opereze. Intervenția se poate face imediat ce se achită suma facturată, dar cum doamna Șuiu are un venit de doar 400 lei/lună, are mare nevoie nevoie de ajutor financiar din partea noastră.

Acesta este strigătul de ajutor al lui Constanța, care nu își dorește nimic mai mult decât să trăiască…

Specificați la detalii donație numele cazului – CONSTANȚA SUIU

Donații se pot face în conturile bancare de mai jos, deschise la BCR, Raiffeisen Bank, BRD, CEC BANK și Banca Transilvania.

Denumire: Asociația SPRO (Speranță pentru România)

CUI: 41026636

 

Pentru că nu mai poate suporta costul ultimei intervenții, femeia s-a gândit să ceară ajutor, punând la dispoziția celor care doresc să o sprijine să treacă cu bine peste acest mare impas un cont deschis la BCR: RO41 RNCB 0262053235940005, pe numele Șuiu Constanța.

Pentru cei care doresc să vorbească cu femeia, aceasta și-a dat numărul de telefon pentru binevoitori: 0757.875.522.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA