Tribuna
Operată de 10 ori, are nevoie urgentă de ajutor
Operată de 10 ori, are nevoie urgentă de ajutor

La vârsta de 53 de ani, Constanța Șuiu, din comuna Vulturești, a fost operată de 10 ori în ultimii ani. Acum, pentru a se opera din nou, de hernie femorală, are nevoie de ajutor, întrucât intervenția costă peste 100 de milioane de lei vechi, bani pe care nu îi poate strânge.

 

În ultimii ani, Constanța Șuiu, de 53 de ani, din comuna Vulturești, a fost operată de 10 ori. „Am o boală, dermatomiozită, care înseamnă scăderea forței musculare, afectează masa musculară, mi se rup mușchii”, explică femeia. Pentru a trece printr-o nouă intervenție chirurgicală, femeia are nevoie de suma de 100 de milioane de lei vechi, de care nu dispune.

„Până acum am suferit intervenții chirurgicale la colon, de două ori, pentru malformație colicist, la ficat, pentru hernie enghinală, hernie ombilicală și hernie femorală, care acum a recidivat”, a mai spus Constanța Șuiu.

Pentru că nu mai poate suporta costul ultimei intervenții, femeia s-a gândit să ceară ajutor, punând la dispoziția celor care doresc să o sprijine să treacă cu bine peste acest mare impas un cont deschis la BCR: RO41 RNCB 0262053235940005, pe numele Șuiu Constanța.

Pentru cei care doresc să vorbească cu femeia, aceasta și-a dat numărul de telefon pentru binevoitori: 0757.875.522.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA