Tribuna
Oficiali din Brandenburg și cei ai ADR Centru vin, miercuri, la Mediaș
Vasile ANTIPA
652 vizualizari
Oficiali din Brandenburg și cei ai ADR Centru vin, miercuri, la Mediaș

O delegație a Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru ajnge,miercuri, în municipiul Mediaș. Delegația este condusă de către directorul general al ADR Centru, Simon Crețu și este compusă din 25 de membri ai Landului Brandenburg, precum și de oficiali ai ADR Centru, experți în accesarea fondurilor europene, cărora li se vor alătura reprezentanți ai administrației publice locale din municipiul Mediaș.

"Vizita de documentare se desfășoară în cadrul unui amplu eveniment desfășurat în perioada 24 – 26 septembrie, privind rezultatele atragerii de fonduri nerambursabile pentru dezvoltare regională, prin Programul Operațional Regional și de marcare a impactului cooperării internaționale cu diverse organizații și regiuni europene. În cele trei zile, evenimentele se desfășoară la Alba Iulia, Târgu Mureș și Mediaș și sunt dedicate parteneriatului unic la nivel european, dintre Regiunea Centru și Landul Brandenburg", explică reprezentanții municipalității medieșene.

Miercuri la ora 17:30 este programată prezentarea proiectelor europene implementate sau în curs de depunere de către Municipiul Mediaș, iar la ora 18 este programată o vizită pe teren la obiectivele cuprinse în proiectul „Reabilitarea turnurilor și zidurilor de fortificație medievală Mediaș“.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia