Continental
Tribuna
O sibiancă, multe premii
Alexandra CHEŞCU
1411 vizualizari
O sibiancă, multe premii

Micuţa solistă, Dominique Si­mio­nescu a reprezentat, recent, cu multă graţie Sibiul. La cei doar 13 ani pe care îi are, Dominique se poate lăuda cu un palmares im­pre­sionant, numai în luna octom­brie aducând acasă trei premii. Între acestea, cel mai important este Premiul 1 la Festi­valul Inter­naţional "Mărul de aur" desfăşurat la Chişi­nău, în Republica Moldova, însă Dominique a mai obţinut şi Pre­miul 1 la Fes­tivalul "Ritmurile Copi­lăriei", des­fă­şurat la Alba Iulia şi Premiul 2 la Festivalul In­ter­naţional "Neghi­niţă", de la Bacău.
Dominique Simionescu este eleva prof. Claudiu Botoroagă de la Palatul Copiilor din Sibiu, fiind totodată elevă în clasa a VII-a la Şcoala I.L. Caragiale.
Tot printre realizările sibiencei se numără şi participarea la spec­tacolul "Vreau la Operă", organizat de Opera Română din Bucureşti, unde a avut-o drept mentor pe Oana Andra. Totodată, în iunie 2013, a participat la emisiunea Next Star difuzată la Antena 1, pentru ca după câteva luni să fie prezentă la emisiunea "Te cunosc de undeva", alături de Pepe, în cadrul ediţiei speciale de Crăciun.
Tot în 2013 a luat parte la spec­tacolul Aventuri pe Tărâmul Operei în cadrul Music Fest Classies for Pleasure -Sibiu, pentru ca în 2014, să joace rolul Gherardinio din ope­ra Gianni Schicchi în cadrul Music Fest Classies for Pleasure -Sibiu.
În ceea ce priveşte palmaresul din 2014, Dominique a obţinut: Marele Trofeu la Festivalul radio­fonic Angel Music; Premiul 1 la Festivalul "Flori de cântec româ­nesc" de la Râmnicu Vâlcea; Pre­miul 1 –Festivalul "Floare de Lotus" –Oradea; Premiul 1 –Festivalul Bran Music Fest, Bran; Premiul 1 –Festivalul Internaţio­nal Copil ca tine sunt şi eu - Simeria; Pre­miul 1- Concurs Inter­jude­ţean – Sibiu; Pre­miul 2 şi Premiul tinere talente oferit de Radio Ro­mânia Regional Festi­valul Camena –Piatra Neamţ; Premiul 3 - Concursul “Împreună facem internetul mai bun” – organizat de Salvaţi Copiii, cu o creaţie proprie; Premiul 3 – Fes­tivalul Inter­naţional Ghioce­lul de Argint - Arad; Premiul 3 - Festivalul Capitala Muzi­cală -Sibiu. comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia