Tribuna
Noi membri în Comandamentul HQ MNC-SE din Sibiu
Adrian POPESCU
1039 vizualizari
Noi membri în Comandamentul HQ MNC-SE din Sibiu
Finalul lui 2022 şi începutul lui 2023 au adus în familia Cartierului General al Corpului Multinaţional Sud-Est (HQ MNC-SE) din Sibiu noi militari. Evenimentul de primire a avut loc în cadul unui cere-monial oficial care a coincis şi cu ceremonialul de recompensare a participanţilor la "Exerciţiul Loy - Leda 22". În acest context au fost adresate mulţumiri reprezentanţilor Gărzii Naţionale din Alabama din SUA, care şi-au încheiat misiunea din Sibiu.

 

 

Proaspeţii veniţi

 

La ceremonia de prezen­tare a celor mai noi membri ai HQ MNC-SE, aceştia şi-au exprimat dorinţa de a lucra într-un mediu multinaţional. Ei s-au integrat perfect în structura Cartierului General al Corpului Multinaţional Sud-Est (HQ MNC-SE) si aşa cum declarau la sosire au început să aplice toate cunoştinţele acumulate din experienţa anterioară funcţiilor actuale.

 

"LOLE 22 Coin"

 

Pentru implicarea în "Exer­ciţiul Loy - Leda 22" Coman­dantul MNC-SE, General-maior Dragoş-Dumitru IA­COB, a acordat simbolicul "LOLE 22 Coin" pentru înde­plinirea misiunii militare par­ticipanţilor evidenţiaţi în fazele de pregătire şi execuţie a exerciţiului internaţional. În contextul relatat colonelului Dale MURRAY i-a fost înmâ­nată Emblema de Onoare a Statului Major General al Ro­mâniei, Emblema de Onoare a Forţelor Terestre Române şi Medalia de Laudă MNC-SE, în semn de recunoaştere a me­ritelor sale. Sergentului major Caleb HAMPTON i s-au înmânat Emblema de Onoare a Forţelor Terestre Române şi un "Certificat de Apreciere" pentru serviciul său în sediu. Turneul lor în România s-a încheiat şi se vor întoarce la Garda Naţională din Alabama din SUA. Comandantul CMN-SE a ţinut expres să adreseze un călduros bun venit noilor veniţi, subliniind, de aseme­nea, unele dintre cele mai semnificative elemente care prezintă întregul ansamblu de activităţi curente şi viitoare. În acelaşi timp, el a mulţumit co­lonelului MURRAY şi sergen­tului major HAMPTON pentru serviciul lor, apreciind - de ase­menea - eforturile perso­nalului HQ MNC-SE depuse în cadrul Exerciţiului LOLE 22.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA