Tribuna
Muzeul ASTRA participă la Târgul Internaţional "Exponatec Cologne" din Köln
Liuba STARII
975 vizualizari
Muzeul ASTRA participă la Târgul Internaţional
Muzeul ASTRA participă la Târgul Internaţional "Exponatec Cologne", ediţia a IX-a, o acţiune de mare interes în domeniul muzeologiei (valorificare, conservare, restaurare). Evenimentul se desfăşoară în următoarele două zile la Köln, în Germania.

 

Muzeul ASTRA este reprezentat de o echipă de specialişti în muzeografie şi conservare - restaurare, cu un stand pe măsură, unde este prezentată oferta culturală. Cu alte cuvinte, promovăm peste hotare activitatea noastră, marcată cu ateliere deschise, interactive, prin teme reprezentative ca prelucrarea lemnului - confecţionat şiţă, împletirea fibrelor textile şi restaurare textile.Târgul Internaţional "Exponatec" din Köln reuneşte de două ori pe an companii şi instituţii care prezintă echipamente pentru conservare restaurare, muzeotehnică sau implementare de programe.

"Să nu uităm că Muzeul ASTRA este activ la astfel de evenimente de nivel internaţional. Anul trecut, dar şi anul acesta, am participat la Salonul Internaţional de Patrimoniu Cultural de la Paris, ca invitat special al organizatorilor, la Ferrara Fiere Congresi Ferara (Italia), în septembrie 2019, Denkmal Leipzig (Germania), noiembrie 2018 - unde Muzeul ASTRA a fost premiat cu medalia de aur a salonului şi Monumento Salzburg (Austria), în ianuarie 2018”, spun reprezentanţii instituţiei.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia