Tribuna
Ne scriu cititorii...
Mulţumiri pentru angajaţii de la Pediatrie
Dan FRÂNCU
9170 vizualizari

Nu a trecut foarte mult timp de la scandalul numit de o parte a presei „al scutecelor aspre”, iscat la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, iar ecourile acestui incident încă se mai aud. Consider că ceea ce s-a întâmplat la unitatea medicală a fost un caz nefericit şi nu vreau să cred că situaţia, prezentată de unii extrem de subiectiv, este general valabilă. O confirmare în plus a acestui fapt este şi scrisoarea de mulţumire adresată personalului de la Clinica de Pediatrie din Sibiu, primită din partea familiei Ani şi Nelu P., dintr-o localitate de lângă Sibiu. În urmă cu doar câteva săptămâni, înainte ca incidentul cu acel bebeluş să se petrecă, copilul acestora, în vârsta de numai 12 ani, a fost diagnosticat cu o problemă de sănătate extrem de gravă şi neobişnuită pentru vârsta sa. Internat de urgenţă la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu pentru efectuarea unor analize şi investigaţii, copilul a ajuns în grija medicului primar pediatru Leonida Neamţu, directorul clinicii şi a medicului Luminiţa Dobrotă, coordonatorul compartimentului reanimare şi terapie intensivă. „Aceşti oameni, alături de tot personalul de la spital, au dat dovadă de mult profesionalism şi dăruire în exercitarea meseriei, iar perioada cât am rămas internaţi a fost parcă mai lipsită de suferinţă şi mai uşoară datorită lor.”, ne-au scris părinţii copilului. „Pentru că starea sănătăţii copilului o cerea, odată finalizate investigaţiile, prin grija acestor oameni am fost transferaţi la Spitalul Clinic Central de Copii <<Grigore Alexandrescu>> din Bucureşti, unde a fost efectuată o intervenţie chirurgicală de care depindea viaţă copilului nostru. Operaţia a fost efectuată cu succes de dr. Laura Topor, alături de care s-a aflat dr. anestezist Irina Daminescu, cadre medicale ce au ţinut, tot timpul, legătura prin telefon cu medicii de la Sibiu. De altfel, trebuie să vă mărturisim că m-a uimit interesul şi atenţia acordată de medicii sibieni, fiind atent <<monitorizaţi>> telefonic la aproape toate etapele parcurse după internarea la Bucureşti. Ne sunau de parcă era vorba de un membru al familiei, se interesau mereu de sănătatea şi starea copilului. Chiar dacă au trecut câteva săptămâni de la acest episod şi acum starea copilului este bună, medicii de la Sibiu se interesează de evoluţie, telefonic, sau cu prilejul analizelor şi investigaţiilor pe care trebuie să le facem, comportamentul acestora şi, mai ales, vorbele blânde şi frumoase pe care ni le adresează, fiind adevărate puncte de sprijin pe care ne bazăm încrederea şi speranţa că băiatul nostru va trece cu bine peste această încercare grea. Tocmai de aceea, pentru că avem încredere şi un deosebit respect pentru adevăraţii oameni de la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, vă rugăm să publicaţi mulţumirile noastre sincere pentru felul în care aceştia înţeleg să-şi facă meseria, pentru dovezile de profesionalism şi omenie arătate.”, au adăugat cei doi sibieni. Credem noi că alte comentarii sunt de prisos.
comentarii
6 comentarii

DR. LAURA TOPOR
PETRY
11.08.2009 14:47
Intradeva d-na dr Laura Topor este un om minunat si o dulceata de femeie si are un mod de a explica oamenilor de ai face sa inteleaga tot ceea ce sa petrecut in timpul operatiei ceea ce rar gasesti in ziua de azi si afectiunea ei fata de pacienti ei nu spagara ca alti doctori.Ea este un om ce se inplica si suleteste credeti-ma ca mie m-ia fost operata fetita mea numai in varsta de 1-8 luni si am fost tare multumita de dansa acum fetita mea e bine doar multumita ei si ma rog la Dumnezeu ca d-na doctor Laura sa aiba sanatate si fericire si sa o ajute Dumnezeu in tot ceea ce i-si doreste sa realizeze si familia ei la fel la cat bine a facut ea la oameni eu va spun sincer imvine lacrimi in ochi numai cand ma gandesc la d-na doctor Laura Topor ca m-ia salvat fetita am sa ma rog mereu pt ea la biserica .
Mitran Viviana
28.12.2009 03:41
Daca nepoatei mele i se facea un control mai amanuntit ar fi trait si astazi. Operata de d-na doctor Topor de apendicita ,a doua zi a intrat in coma profunda.A decedat dupa aproape 5 saptamani. In urma autopsiei a rezultat cauza mortii - cauza neprecizata-.
Cristina
30.04.2010 13:12
Pentru unu muma pentrua altu ciuma... asta e.
Io
11.06.2010 11:36
MULTUMIM D-NEI DOCTOR TOPOR PT TOT CE A FACUT PT COPILASUL NOSTRU.DANSA L-A OPERAT LA NUMAI O ORA DE VIATA SI A FOST UN SUCCES.SA VA DEA D-ZEU SANATATE.FAM DRAGOI -IALOMITA
RALUCA
03.08.2011 18:07
doamna r. anestezist se numeste Davidescu Irina. Si d.na Topor(impreuna cu echipa- Dana + Roxi) si doamna Davidescu sunt Ingeri coborati pe pqamant. Sa le dea Dumnezeu tot ce-si doresc!
cosmina
04.10.2011 17:51
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA