Tribuna
Motoare electrice trifazate, la preț competitiv pe piață, regăsiți la Bmes
Motoare electrice trifazate, la preț competitiv pe piață, regăsiți la Bmes

Despre motoare electrice știm cu toții. Sunt dispozitivele care convertesc electricitatea în energie mecanică. Acestea folosesc fenomenele electromagnetice pentru a putea funcționa. În general, motoarele electrice dezvoltă un cuplu mecanic prin interacțiunea conductorilor ce transportă curentul într-o direcție în unghi drept față de un câmp magnetic.

Descoperiți care sunt cele mai bune motoare electrice trifazate pentru industrie. Acestea sunt regăsite la Bmes!

 

Utilizarea motoarelor electrice se folosesc la numeroase obiecte, în viața de zi cu zi

La telefoanele mobile, la utilizarea unei rețele de apă, la utilizarea aparaturilor electrice și așa mai departe. Un motor electric se regăsește, bineînțeles, la majoritatea electrocasnicelor. Mașina, periuțele de dinți electrice și o mulțime de aparate funcționează doar pe baza unui motor electric.

Bmes oferă clienților o varietate de motoare electrice trifazate, cu diferite dimensiuni de gabarit și performanțe. Poți alege între cele cu 3000 de rotații pe minut, 1500, 1000 sau 750. Acestea au un număr de 2 până la 8 poli. Dimensiunile de gabarit variază între cele cu tălpi B3, cu flanșă mare B5, cu flanșă mică B14, cât și cu talpă și flanșă B35. În funcție de ce este necesar clienților, pot fi livrate motoare electrice trifazate cu 2 turații și 2 puteri, cu frână, motoare monofazate, motoare de curent continuu și alte tipuri speciale.

Dacă ești în căutarea calității superioare în materie de motoare electrice la noi din țară, online poți comanda motoare romanesti de la Bmes. Motoarele electrice trifazate sunt concepute pentru aplicațiile grele, cu funcționare continuă sau cu mai multe porniri pe oră. Acestea se pot utiliza în zone cu umiditate ridicată, dar și cu praf.

 

Caracteristicile motoarelor electrice diferă în funcție de tipul lor

Acestea se achiziționează în funcție de aparatul la care urmează să fie utilizate. De la Bmes puteți beneficia de o gamă variată de motoare electrice trifazate cu diferite grade de protecție la umiditate și la praf.

În cazul în care nu știți care motor corespunde cu aplicația dorită, puteți solicita consiliere din partea celor de la Bmes. Varietatea de motoare electrice este foarte mare și din acest motiv este posibil să nu știți care se potrivește cel mai bine. Pentru o bună funcționare și o durată lungă de viață, puteți cere ajutorul personalului Bmes. Motoarele comercializate sunt destinație doar în cazul aplicațiilor industriale, iar colaboratorii pot fi doar societăți.

Motoarele electrice din cadrul Bmes sunt în general motoreductoare, compresoare, ventilatoare, mori, benzi transportoare etc. Stocul vast de motoare românești vă oferă posibilitatea de a achiziționa tot ce aveți nevoie pentru aplicațiile dorite. În cazul în care motoarele trifazice întâmpină dificultăți în funcționare, este disponibil un departament de service. Acesta corespunde motoarelor trifazate cu rotor în scurtcircuit, pentru pompe și ventilatoare. Livrarea motoarelor se face la nivel național.

Aceste dispozitive au o serie de avantaje, iar primul este prețul. Costurile pentru motoarele electrice față de cele tradiționale sunt mult mai scăzute. Acestea au mai puține piese în mișcare, lucru ce duce la o durată de viață mai mare. Motoarele electrice sunt extrem de eficiente. Alegeți unele dintre cele mai bune motoare electrice trifazate de pe piață, de la Bmes!

 

Contact:

Șoseaua Alexandriei 145, Bragadiru, Ilfov

0799 131 311 | office@bmes.ro

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia