Tribuna
Moș Nicolae a venit și la pacienții Spitalului Orășenesc Cisnădie
Moș Nicolae a venit și la pacienții Spitalului Orășenesc Cisnădie

 

Moș Nicolae a transformat seara de 5 decembrie într-un moment emoționant pentru pacienții și personalul medical din Spitalul Orășenesc Cisnădie. Cu un sac plin de daruri și un suflet plin de iubire, Moșul a străbătut coridoarele spitalului, aducând lumina speranței în fiecare salon. Pacienții, fie ei copii sau adulți, au primit daruri atent împachetate însoțite de un zâmbet blând de la Moșul generos.

Moșul i-a avut în grijă și pe cei care fac sacrificii pentru a-i îngriji pe ceilalți. Cadrele medicale, care lucrează neobosit zi și noapte, au fost răsplătite cu mici cadouri simbolice, ca semn de apreciere pentru munca lor dedicată.

Vizita specială a adus o atmosferă de comuniune și recunoștință în spital, amintindu-le tuturor că această comunitate își prețuiește eroii nevăzuți care luptă pentru sănătatea și binele celorlalți.

Tot in seara zilei de 5 decembrie, Moș Nicolae a vizitat și persoanele cu dizabilități de la Centrul de Abilitare și Reabilitare a Persoanelor Adulte cu Dizabilități din Cisnădie. Acesta a fost întâmpinat cu colinde și poezii emoționante, interpretate de beneficiarii centrului în semn de mulțumire că Moșul nu i-a uitat nici de această dată.

Acțiunea a fost organizată cu sprijinul Primăriei orașului Cisnădie.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA