Tribuna
Moda de primăvară-vară pentru bebeluși, dictată de Little Prints
Moda de primăvară-vară pentru bebeluși, dictată de Little Prints

Moda nu este doar pentru adulți, pentru femei și bărbați avizi după ceva nou mereu. Iată că atunci când vine vorba de vestimentația celor mici există și aici o modă. De data aceasta dictată de calitatea unor produse premium și de un stil atemporal. Pentru cei care au descoperit deja magazinul online Little Prints este evident că stocul de articole vestimentare de aici este un inițiator de trenduri.

Pe cât sunt de drăgălașe, fie că vorbim chiar și numai de accesorii precum sosete lungi cu fundita bebelusi, pe atât sunt de căutate. Iată care este moda de primăvară-vară dictată de Little Prints.

 

Printuri florale

Deși nu se potrivesc în cazul băieților, pentru fetițe printurile florale sunt absolut adorabile. Pot fi asortate și cu dantelă, pot fi print pe orice culoare. La Little Prints veți găsi în mod special cele cu print lămâiță sau cireșe, încântătoare fără doar și poate.

Este binecunoscut faptul că ținutele pentru fetițe sunt adesea mai viu colorate, aceste mici răsfățate au parte de ținute fel de fel. Vă veți bucura să găsiți în cadrul aceluiași magazin online și sosete lungi bebelusi, cu fundițe satinate, o varietate de culori pe care le puteți asorta la ținutele micuțelor cochete.

 

Pasteluri

Dacă într-o vreme predomina albul pentru ținutele de newborn, acum există o preferință mai specifică. Nu vorbim neapărat de roz și albastru, ci de culori pastel, poate chiar cele potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete.

În colecțiile de articole vestimentare pentru bebeluși la littleprints.ro vom găsi opțiuni din plin. Rozul prăfuit, bejul, cremul sunt câteva nuanțe drăgălașe. Poate că sunteți părinți în devenire sau căutați un cadou potrivit de înmânat celor care ar urma să înceapă această aventură în viața lor. Preferați oricând astfel de articole vestimentare, pentru că nu greșiți cu nimic. Sunt create din bumbac 100%, sunt moi, plăcute la atingere, astfel încât să fie sigure și confortabile încă din primele zile de viață ale unui bebeluș.

 

Body-uri cu mesaje funny

Cât de delicios este un bebeluș atunci când poartă o ținută personalizată? Să uităm puțin de simplitate. Ținutele cu mesaje sunt adorabile și chiar stârnesc amuzamentul. Cum numai ei știu să o facă, bebelușii afișează tot felul de grimase și zâmbesc necontenit, în timp ce toată lumea admiră contextul. Cum ar fi ca cel mic să poarte un body cu mesaj text love is love, dogs best friend sau use your voice for kindness and your heart for love.

Astfel de body-uri fac parte din colecția de articole vestimentare disponibile la Little Prints. În mare parte vorbim despre body-uri albe, le-am putea încadra cu ușurință la categoria de articole basic, dar iată că sunt ceva mai mult decât atât.

 

Accesorii la fel de interesante, deliciul unei ținute

Dacă vorbim despre moda completă, evident nu avem cum să omitem accesoriile. Acestea sunt punctul final al unei ținute, cireașa de pe tort de ce nu. Să nu vă fie cu mirare când veți descoperi la littleprints.ro ochelari de soare pentru cei mici - cu lentile în formă de floare - sau bavete colorate și dantelate. Acestea sunt reversibile, elegante, astfel că veți avea două variante de bavetă cu care să accesorizați versatil o ținută.

Având în vedere că baveta devine unul din accesoriile indispensabile începând cu 4 luni, înainte de erupția dentară când salivatul în exces începe să devină o problemă, iată cum puteți integra o bavetă în ținutele de zi cu zi sau chiar la cele elegante, chic.

 

Comenzi exclusiv online

Dacă astfel de articole vestimentare sau accesorii vă sunt pe plac, le puteți oricând alege din stocul de la littleprints.ro. Comenzile sunt posibile exclusiv online, cu livrare rapidă oriunde în țară.

Bucurați-vă de calitate excepțională a articolelor de la Little Prints, Mushie, Frigg și multe altele, cele care fac parte din topul produselor premium pentru bebeluși. Mai ales acum la început de drum în această experiență, veți dori să fiți convinși de ceea ce alegeți, să aveți certitudinea că este vorba de tot ce e mai bun, din tot ce e bun. Descoperiți pagina oficială a celor de la Little Prints și comandați de îndată!

 

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA