Tribuna
PNL
Misiune economică a Asociaţiei Regale olandeze de prelucrare metalică "Metaalunie" în România
Misiune economică a Asociaţiei Regale olandeze de prelucrare metalică

În organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, în parteneriat cu Federaţia  Patronală din Industria Construcţiilor de Masini  (FEPA-CM) şi compania olandeză First Class Business Travel, cu sprijinul Biroului de promovare comercial-economică de la Haga,în perioada 7-13 aprilie a avut loc o misiune economică în România, respectiv la Bucureşti, Braşov şi Sibiu, a Asociaţiei Regale olandeze de prelucrare metalică Metaalunie.
După vizita oficială la Ambasada Olandei şi Camera de Comerţ Olandeză Română (NRCC), delegaţia a vizitat compania CSC Transmetal şi s-a deplasat la Braşov unde a efectuat vizite la companiile Antemie şi Laromet, urmate de o întâlnire B2B cu membrii FEPA.
În cele două zile petrecute în judeţul Sibiu, delegaţia a vizitat noul sediu al C.C.I.A. Sibiu, companiile Compa, Retrasib, Fritzmeier şi Thimm Packaging la Sibiu, respectiv Forza şi Aterm în Municipiul Mediaş. Pentru discuţii pe domeniul prelucrării metalice între companii a fost organizat un B2B la Hotel Hilton în Sibiu unde au participat membrii Camerei şi companii interesate.
Deplasările delegaţiei din Olanda au inclus vizite la Castelul Bran pentru o experienţă inedită, şi la Castelul Bethlen-Haller pentru o degustare organizată la compania Jidvei.
Reprezentantul Asociaţiei Regale Metaalunie care are peste 15.000 de membri în Olanda, Philippe Hondelink a fost invitat să semneze în Cartea de Onoare originală de acum aproape 100 de ani a C.C.I.A. Sibiu şi a specificat în numele antreprenorilor prezenţi: " Mulţumim pentru calda primire la Sibiu şi mulţumim pentru tot ajutorul dat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu de a face această vizită de neuitat şi un real succes. Colaborarea începe cu o primă intâlnire. Mulţumim pentru această oportunitate!"  
Mulţumim pe această cale tuturor partenerilor, membrilor şi colaboratorilor care au făcut posibilă această acţiune de succes a mediului de afaceri!
C.C.I.A. Sibiu
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu
Reprezentant al companiei care deţine Preşedinţia
Ec. Octavian Isailă







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA